| 123gabialexandra a întrebat:

Bună.
Eu sunt cântăreață și acum mi am încărcat un video pe Facebook cu melodia mea.
Mi-a venit acum mesaj de la meta ca a fost gasit conținut protejat prin drepturi de autor. Într-adevăr mi am încărcat piesa pe tunecore și am drepturi de autor asupra ei.
Am trimis acum la Facebook o contestație zicând ca este conținut licențiat și am explicat ca eu sunt autorul de drepturi asupra cântecului.
Am primit raspunsca voi primi o notificare dupa ce deținătorul de drepturi va analiza situația și va lua o decizie.

Eu nu am primit nicio notificare, ca deținător de drepturi sau nu știu bine unde trebuie să mă uit...
Ce fac în cazul ăsta? Ce se intampla mai departe?
Multumesc!

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca piesa este licentiata oficial pentru tine, atunci Oficiul trebuie sa confirme dreptul tau de autor, eventual dupa ce te contacteaza.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Notificarea nu o primesti astazi, dureaza cîteva zile, vezi ca facebock iti poate suspenda sau sterge definitiv contul, tu ai încălcat niste reguli, mai bine sterge ti postarea ca sa nu primesti amenzi, ăstia cu drepturile de autor nu se joaca daca incalci regulile poti fi data in judecata si atunci de unde dai niste mii de lei despagubire, pentru o prostie, ce crezi ca devii vedeta?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si daca esti cîntăreață de ce nu cînti intr o formatie? De ce trebuie sa te vada lumea pe Faceboock? Esti cîntăreata profesionistă sau amatoare? Ce genuri de cîntece abordezi? Muzica usoara populara, rock pop, dance? Ce varsta ai?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Te doare mintea ce probleme au unii: "daca esti cîntăreață de ce nu cînti intr o formatie" happy

| Cipi1212 a răspuns:

Ai piesa pe YouTube?