O sa te dezamagesc, dar ca sa devii actrita in primul rand trebuie sa termini UNETC-ul, dar nu neaparat, mai ales la noi in tara. daca taticu are bani sau cunoaste pe cine trebuie ai mai multe sanse sa ajungi pe sticla dacat cu scoala, oricum e greu, majoritatea ajung acolo cu pile, prin cunostinte, au parinti sus pusi sau se "prostiueaza", din pacate asta e situatia la noi, doar straim in Romania
Pei ar fi o idee sa inveti sa vorbesti si dupa sa realizezi ca esti in Romania sansele sa ajungi cineva in tara asta sunt ca si nule deci apucate de altceva...sau ai sanse. ( 90 60 90 ) .
Poţi să studiezi actorie, dar înainte să te gândeşti atât de departe, poţi să urmezi un curs. Interesează-te! Un curs de câteva luni şi vreo două piese te vor face să îţi dai seama dacă eşti potrivită pentru asta, dacă nu ai trac şi cât de credibilă eşti.
Cât despre profilul de la liceu... Dacă plănuieşti să dai mai târziu la actorie mergi la profil uman.
Eu nu inteleg la ce va referiti cand spuneti ca gresit cum se scrie ''actrita''. A scris corect.
Am prieteni care fac actorie. Si stii cum se spune la actorii care sunt mediocri, care nu au nimic special, care nu vor avansa niciodata?
Da. Actori de telenovele.
Sfatul meu, urmeaza o cariera mai adevarata si mai serioasa si fa din asta un hobby, iar daca progresezi si vei avea talent poate vei ajunge sa joci si in telenovele. Daca asta e visul tau.
Ca sa fi actrita ar trebui sa faci nistie cursuri de actorie si sa dai la o facultate unde se studiaza actoria.Cei care joaca in telenovele ori au facut o facultate de actorie si au jucat in piese de teatru sau nu, ori au lucrat in televiziune.Cam greu sa afli cand se fac castinguri pentru filme, telenovele.Mai de mult a fost un anunt la acasa tv cautau actori, dar trebuia sa te incadrezi in cerintele lor.La noi nu prea se fac telenovele si filme artistice.Chiar daca sa fi actor de film pare mai usor si mai interesant decat sa joci in piese de teatru tot trebuie sa stii sa interpretezi bine rolurile si sa ai memorie buna sa memorezi textul.Ideal ca sa ai mai multe sanse este sa urmezi o facultate de actorie.Nu stiu daca exista si vreun liceu cu profil actorie. Poti face figuratie la emisiuni daca afli cand sunt castinguri. Daca tu crezi ca ai talent si asta iti doresti incearca.Iti urez mult succes!
Andreeaioan115 întreabă: