| MoNsTeR a întrebat:

imi zice cineva pls oraru si nr de ore din fiecare materie la filo normal si la filo engl intensiv pls thx

7 răspunsuri:
| DeMentaa a răspuns:

Rfere

| MoNsTeR explică:

Mmmda...alte raspunsuri inteligente mai ai?!

| MoNsTeR explică:

Pentru a9-a...si km ce modificari apar pana in a 12-a

| MoNsTeR explică:

Aha ...mrs...as vrea si alte pareribig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt la filo bilingv engleza... daca ai putea mentiona mai exact pentru ce clasa vrei orarul, ti-l spun cu cea mai mare placere happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei bine, ma temeam ca o sa zici clasa a 9a laughing pai, din cate imi aduc eu bine aminte, aveam 5 ore de engleza, 4 de romana, 2 de mate, 2 de chimie, 2 de fizica, 2 de bio, 2 de geogra, 2 de istorie, 2 de logica, 2 ore de franceza, 3 optional,, muzica, desen, religie, 2 de sport, 2 de info... sper ca am acoperit toate materiile si sper ca mi-am amintit corect numarul de materii. intr-a 10a, numarul materiilor de real, adica mate, bio, chimie, mai putin fizica, se inujumatateste big grin, iar numarul orelor de geogra se reduce la una singura, la istorie se mai adauga una, adica 3 ore in total. alta schimbare nu mai tin minte sa intervina. intr-a 11a, materiile de real se scot de tot, o singura ora de sport, gegora 1 ora, istorie 2, se face o saptamana desen, o saptamana muzica, 3 ore de franceza. in rest nicio schimbare drastica. aa, am uitat sa mentionez ca logica dintr-a 9a, in a 10a se tranforma in psihologie, iar in a 11a in sociologie. cam atat iti pot spune happy. sper ca nu am omis nimic.

| irin4ik08 a răspuns:

Eu sunt la filo normal... pot sa-ti dau orarul, dar nu ai specificat, te intereseaza cate ore p saptamana d fiecare materie am, nu?
a, da...si pentru ce clasa te intereseaza?