Ei bine, ma temeam ca o sa zici clasa a 9a pai, din cate imi aduc eu bine aminte, aveam 5 ore de engleza, 4 de romana, 2 de mate, 2 de chimie, 2 de fizica, 2 de bio, 2 de geogra, 2 de istorie, 2 de logica, 2 ore de franceza, 3 optional,, muzica, desen, religie, 2 de sport, 2 de info... sper ca am acoperit toate materiile si sper ca mi-am amintit corect numarul de materii. intr-a 10a, numarul materiilor de real, adica mate, bio, chimie, mai putin fizica, se inujumatateste , iar numarul orelor de geogra se reduce la una singura, la istorie se mai adauga una, adica 3 ore in total. alta schimbare nu mai tin minte sa intervina. intr-a 11a, materiile de real se scot de tot, o singura ora de sport, gegora 1 ora, istorie 2, se face o saptamana desen, o saptamana muzica, 3 ore de franceza. in rest nicio schimbare drastica. aa, am uitat sa mentionez ca logica dintr-a 9a, in a 10a se tranforma in psihologie, iar in a 11a in sociologie. cam atat iti pot spune . sper ca nu am omis nimic.
Eu sunt la filo normal... pot sa-ti dau orarul, dar nu ai specificat, te intereseaza cate ore p saptamana d fiecare materie am, nu?
a, da...si pentru ce clasa te intereseaza?