| diana11110 a întrebat:

In cateva zile trec clasa a12a si nu sunt foarte hotarata in legatura cu facultatea.Desi m-am interesat cam ce se studiaza la fiecare nu sunt lamurita care este diferenta dintre Facultatea de Publicitatea si cea de Conunicare si relatii administrative din cadrul SNSPA (si nu numai). Apoi, care dintre cle doua imi ofera mai multe posibilitati de angajare pe viitor(stiu ca acest lucru depinde in mare parte de mine dar as vrea sa cunosc cam ce se cauta pe piata muncii la momentul actual).Va multumesc

2 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Nu exista "facultatea de publicitate" in cadrul SNSPA! Sunt 4 facultati fiecare cu specializarile lor :http://admitere.snspa.ro/index.php?page=licenta-specializari

| intermision1 a răspuns:

Diana, in primul rand sa nu faci facultate de dragul de a face. Ca asa face aia, ala sau nu mai stiu care. Eu am inceput si am renuntat. Nu pentru ca nu am putut, dimpotriva am intrat la buget, dar am realizat ca nu asta vreau sa fac. Daca tot ai bani alege sa faci ceva ce-ti place si esti sigura pe tine....Ba asta vreau sa fac, dar daca nu te-as sfatui sa te apuci sa faci cu adevarat ce-ti place, chiar daca nu este inclusa facultatea. Multi fac facultate pentru ca asa e "cool" pierd o groaza de timp si bani cheltuiti, intri intr-un anturaj, iesi mai rau cum ai intrat. Fa ce-ti place Diana nu ce-ti spune mama, tata sau mai stiu eu cine. Cauta sa vezi ce-ti place sa te cunosti pe tine. Multi nu stiu ce vor sa faca pentru ca ori nu se cunosc suficent de bine incat sa aiba o decizie, ori sunt influentati, ori li se par ca e cool sau fug de acasa ori de parinti ori munca. Tu alegi. Gandeste cu creierul nu lasa pe altcineva s-o faca. O sa regreti.