| siminafive5 a întrebat:

In liceu la orele de informatica pe ce primiti notele? si este grea informatica?

Răspuns Câştigător
| Sibbbbel a răspuns:

La mine este primul an cand fac infohee hee la noi de exemplu ne-a dat odata 10 ca ne-a pus sa facem in paint o felicitare de Craciun parca sau un peisaj de iarna. Ne pune si pe ascultat, pe teste. Mna depinde si de profesor. :* Si grea nu iti v-a fii daca iti v-a placea big grin

5 răspunsuri:
| TheStory a răspuns:

Pe aplicatii, nu este foarte greu daca bagi in cap.

| hinatakaname a răspuns:

Informatica nu este grea, daca o intelegi. Mie imi place mult. Sunt niste algoritmi de baza pe care trebui sa-i inveti pe de rost, iar apoi ii aplici in orice program.

Primim note pe teste (pe hartie) si pe diferite programe (depinde daca functioneaza sau nu.) Bine, la noi profa ne ajuta daca vede ca stim ce vrem sa facem dar nu ne iese, adica daca intelegi cum functioneaza treaba si tot nu merge.

Mult noroc daca vrei sa dai la info, nu vei regreta!
(Decat poate partea cu matematica, daca nu-ti placebig grin)

| CristinaTaranu a răspuns:

Faci tot felul de logaritmi si chestii.Nu ti fie teama ca note o sa ai pe ce primi, sa ti fie teama de ceea ce o sa ai de facut pentru a primi note.Informatica nu i usoara...e logica, dar daca le ai cu stiintele exacte e ok.
Eu prefer 10 ore de informatica decat o singura ora de toceala, la istorie, de exemplu.

| hash1sh a răspuns:

Ora e frumoasa.notele se pun pe munca, adica profesorul iti da sa faci ceva in word, excel si alte programe iar daca ai terminat treaba profesorul te lasa sa stai pe net

| Lady371 a răspuns:

Depinde de liceu...La informatica, de obicei lucrezi in Borland C++. E un program pe calculator si ti se da probleme, cu vectori sau cu numere reale, intregi. Depinde si de profesor. Din punctul meu de vedere, informatica nu e chiar o materie usoara happy Sper ca te-am ajutat happy