| Link01234 a întrebat:

Bună! În viitor aș dori să urmez cursurile facultății de automatica și calculatoare din cadrul universității Gheorghe Asachi din Iași, secția Calculatoare, asa ca am câteva întrebări legate de tema asta :
1. O sa am mult de învățat?
2.Trebuie sa cumpăr manuale pentru fiecare materie în fiecare semestru?
3.Cam câte pagini ar avea un manual/curs?
4.O sa am timp liber sau facultatea îmi va ocupa cel mai mult timp?
5.Cum sunt materiile legate de fizica sau fizica din semestrul I?

4 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

4. Timpul liber este in functie de cum te organizezi cu invatatul. Pentru unii procesul de invatare merge mai repede dar altii au nevoie de timp mai mult.
Daca esti in media normala in mod sigur vei avea si timp liber. Nu in sesiune.

| sierra1 a răspuns:

1 dacă vrei să stii meserie, da

| Frank51 a răspuns:

Facultatea este partea din viață în care ai cel mai mult timp liber. La master eu deja nu mai am timp de ieșit, muncă, cursuri, mâncat, și ieșit în oraș maxim o dată pe săptămână. Eu sunt mulțumit pentru că evoluez profesional, și asta mă interesează mai mult, însă fiecare poate face altfel. Ca și dificultate este relativ, iar toate celelalte detalii nu le poți afla decât după ce vezi pe propria piele.

| unknownnn a răspuns:

Am fost tot la specializarea Calculatoare, deși nu la Iași.

1. Da. Nimeni nu alege facultatea, respectiv specializarea asta cu gândul că va fi ușor. laughing
2. Nu. Am cumpărat doar câteva manuale în cei 4 ani de facultate.
3. Nu am numărat, nu știu să estimez, dar nu sunt puține. Nici teoria, nici problemele pentru partea de practică.
4. Depinde foarte mult de tine. Nu e ca în liceu. În facultate nu trage nimeni de tine(la curs mă refer, fiindcă la laborator e o situație diferită), dar dacă nu înveți din timp, o să te trezești în sesiune că nu faci față materialelor.
5. Dacă ai făcut fizică calumea în liceu, va fi ușor. În anul 1, primul semestru, am făcut fizică și mi s-a părut chiar ok. În schimb, dacă nu te descurci cu fizica o să se complice puțin treburile. O să vină electrotehnica, electronica digitală, electronica analogică și așa mai departe, unde o să ai nevoie de cât mai multe cunoștiințe.