Tu vezi prea multe... a intrebat ceva, nu trebuie sadai in cap! si numai umbla aiurea
Dupa cum vad eu, tu NU mai muncesti nicaieri, deci ce adeverinta vrei, odata ce esti data afara de la munca?
In cazul asta nu poti lua nici un imprumut bancar!
"în 1 August | alondrakiss a întrebat:
Am depus cerere incetare îndemnizație creștere copil, iar a doua zi m-au dat afară unde m-am angajat.Mai sunt șanse să primesc indemnizația de creștere copil cu cererea făcută în prealabil?"
Ii pot face o reclamație undeva? Că ieri a avut bun simț să-mi răspundă dar astăzi nu...
Mai suna maine
Ai baut la ora asta? Sau atat ai putu intelege din discutie?
Pai daca nu mai esti angajata la ei, ce vrei tu sa-ti dea?
la ce o mai cauti?
Nu mai are nici o obligaie fata de tine, fiindca tu NU mai esti angajata lor.
Ora asta? nici nu stiu ce zi e, asa ca nu prea conteaza ora
Tocmai că pot lua împrumut că mi-am reluat indemnizația de creștere copil.
Nu au nici in clin sau maneca una cu cealalta.
Indemnizatia de copil o iei de la stat, nu de la angajatorul care te-a dat afara., chiar daca forma pentru care ai lucrat a facilitata aceasta operatiune.
Bancile in schinb nu dau imprumuturi fara ca tu sa fii angajata, fiindca nu ai cum sa la platesti ratele lunare.
Luni,merg sa semnez că mi s-a aprobat!
Da, sigur, tie in mod special ti s-a aprobat fara sa mai fii angajata, fara sa ai adeverinta de venit si in mod exceptional venit angajatii bancii au mers la munca taman in weekend ca, sa-ti aprobe tie imprumutul
Tocmai că am dus până la urmă un extras din Revisal
Macar de ai avea bun simt sa nu mai minti cu nerusinare.
ma rog poti sa razi ca prostu la par, ca de primit ceva de la banca este imposibil, fiindca nici o banca din lume nu da imprumuturi la cei care nu au munca si taie frunza la caini.
Sincer,nu știu cum de sunteți așa revoltată, dar am indemnizație de creștere copil și urmează să mă angajez...
Fiindca esti o mare mincinoasa!
Nici o banca din lume nu da imprumuturi bancare la persoane fara munca, deci este imposbils a tis e fi aprobat ceva, mai ales sambata si duminica, dupa cum afirmi tu pe aici.
Ok,văd că nu o scot la capăt cu dumneavoastră! Sănătate și numai bine!
Tu vezi prea multe... a intrebat ceva, nu trebuie sadai in cap! si numai umbla aiurea
anonim_4396 întreabă:
Anonim240 întreabă: