Daca pui titlul in franceza nu stiu cine iti va cumpara cartea. Poti sa scrii cum este abandonat si are lupte interioare, se condrunta cu multe dezamagiri si o familie se imprieteneste cu el, dar cand crede ca totul este roz i se intampla ceva. poti face un final dramatic sau unul fericit in care baiatul este adoptat.Dar mare grija! Daca, cartea ta va fi monotona fara suspans, nimeni nu ti-o va citi, trebuie dinamica sau sa atinga punctul psihic sensibil al oamenilor astfel incat dupa ce o citesc sa spuna :WOW! Inca ceva:contureaza personajul principal cu multe puncte bine definite si sa-i dai insusiri cat mai complexe (adica sa caracterizezi personajul cat mai bine)bafat si inspiratie!
Ok:* e un mare ajutor.Dar m-ai putea ajuta cu titlul? Te rog mult de tot Oricum, funda!
Incearca asa:un prieten pentru mine?,ai putea pune simplu:Orfanul..., ai putea Singur pe Lume, dar deja este o carte cu titlul asta, ti-o sugerez s-o citesti te va inspira mult... daca mai gaseesc ceva titluri te anunt, bafta multa!
Daca cartea este scrisa in limba romana, atunci de ce ii dai titlu in lb. Franceza?
Ce spui de O floare poate fi gradina mea, un prieten poate fi lumea mea?
Ah e prea simplu. Vreau ceva mai complex, dar nu citat. ceva propriu, ceva din propria expreienta.
Pai daca e din propria ta experienta nu te pot ajuta...
Ok,dar poti sa imi explici de ce nu e bun titlul? Oamenii din ziua de azi aprecieaza chestiile frantuzesti.
Nu am zis eu ca nu e bun titlul. Eu am zis ca nu te pot ajuta cu citatul daca e din propria ta experienta.