Daca nu iti place schimba-l. Totusi dupa o luna sa pleci, nu stiu daca un angajator te ia, pentru ca ei considera ca nu esti in stare sa te adaptezi. Asta este psihologia angajatorului. De ce vrei sa pleci, ce nu ti-a placut, vrei de la actualul job...astea sunt intrebari cand vrei sa pleci in alta parte. Spune si care-i jobul tau actual ca poate stim sa dam sfaturi mai multe. Ce studii ai, etc.P.S. Este job-ul tau, nu al parintilor.
Da bine, si pe mine m-au fortat sa merg la munca in loc sa merg la servici cand, vedeam cum aveau o problema cu orice tip de munca la birou si de comentat si de nu ma duc la fabrica, depozit, fastfood ceva de rahat pentru care nu am lucrat la mine sa ajung acolo.Pana la urma am lucrat la banca, dar sa nu crezi vreun moment ca nu mi-a fost dificil sa fiu angajat in asa ceva.
In schimb nu stiu situatia, imi inspira a fi o situatie nu tocmai placuta dar nu pot sa ma pronunt, te-ai gandit daca s-ar bucura de alegerea facuta in cazul in care ar intelege situatia ta dupa ce le explici care-i treaba?