| Armyanka a întrebat:

Buna. M-am angajat ca operator Chat pentru o banca din Anglia și azi mi-a venit echipamentul. Sunt doua monitoare, un mini pc(e cat un router), cabluri de alimentare, tastatura și mouse. Problema e ca eu stau in doua locuri diferite. Și am vorbit cu cei de la firma despre asta. Ei mi-au spus ca pot lasă un monitor intr-un loc, și celălalt monitor in alt loc, fiindu-mi greu sa ma deplasez mereu la 2 săptămâni cu monitoarele după mine. Problema e ca poate după câteva săptămâni va trebui sa plec iar din oras, in orașul unde am cealaltă locuința, și mi-e groaza de cum o sa car monitorul de 1280x1024 cu mine. tastatura si cablurile ar fi ultima problema. Tin sa mentionez ca nu plec cu mașina mea, merg cu BlaBlaCar… aveți vreo idee cum as putea sa iau monitorul sa-l duc in celălalt oras încât sa nu îl zgârii sau sa îl stric? Și nu stiu dacă ma vor lasă părinții mei sa lucrez din orașul celălalt, ce sa le zic? Sunt enervanti când îmi impun chestiile astea, zic ca e echipament mare si bla bla dar totusi car doar un monitor si apoi îl las acolo, deci e greu doar pana îl aduc. Ma puteți ajuta cumva, cum sa-l car pana acolo? Și cum sa ii conving pe ai mei sa ma lase?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Platesti o firma de curierat si ajung in stare impecabila

Bula
| Bula a răspuns:

Monitorul are o cutie (ambalaj) in care se poate transporta fara probleme (are si amortizare pentrusocuri mecanice, din polistiren).

| mihai69 a răspuns:

Fan Courier.

| tdy a răspuns:

Pai îl poți duce în mana pana la masina, eu am transportat un tv de 108 cm fără sa îl zgârii deci se poate. Iarăși, părinții? Câți ani ai în primul rand totuși, ca și asta depinde.