Buna.Din pacate trebuie sa induri, nu ai ce face. Oriunde vei merge vei da peste colegi si colege care nu te plac. Poti eventual sa vorbesti cu seful, dar cred ca mai rau faci.In locul tau m-as ruga sa se pensioneze mai repede. Desi tind sa cred pentru tine batrane inseamna doar 40 si ceva de ani? Asa ca slabe sanse.
Le e frica ca le furi painea de la gura . Le faci concurenta si mor de oftica. Esti tanara si frumoasa, deci atragi clienti ce vor lasa recenzii bune la hotelul respectiv. In schimb, ele fiind batrane, nu atrag nimic. Si daca se comporta urat, mai respingatoare sunt de fapt. Te lupti cu invidia lor in momentul de fata, n-ai ce sa faci in situatia respectiva, decat sa vorbesti cu patronul despre nedreptatea ta, si sa ignori babele.
Trebuie să vorbești cu șeful sau patronul să le spună lor să îți arate ele ce ai de făcut.
Nu vreau sa ma pun rau cu ele, sa ma plâng la patron pentru ca sigur le va spune, si mai rau vor face orice sa ma vada plecata de acolo?
Dacă e doar un loc de muncă de vară, fii puternică!
Tu păstrează-ti inocența si amabilitatea, si explică-le clienților ca ești la început atunci când nu știi ceva. Nimeni nu se supără atunci când ești sinceră și spui ca nu ai experiență și nici nu ți s-a spus ce și cum stau lucrurile. Colege nesuferite ca alea ai sa găsești cam peste tot unde vei lucra, mai ales cele mai in vârstă. Dar tu demonstrează-le ca ești mai presus de ele si treci cu vederea sa nu te molipseasca cu acreala lor.
Ai dreptate, de fiecare data cand nu știam sa le spun despre un anumit produs din meniu, zâmbeam și spuneam ca sunt la început, si erau foarte drăguți cu mine. Dar na, nu știu de ce sunt asa rele cu mine.
Ahhh, eu le umileam in locul tau, asteptam sa treaca sefu pe langa noi si sa intreb tare "dar de ce nu vrei sa imi explici ce am de facut"?
E obligatia lor si ele stiu asta, dar te-au vazut mai moale.Deschide gura ca nu te musca nimeni. Fii ferma cand trebuie ca altfel fac astia din tine pres. Valabil pentru orice loc de munca.
Pune intrebari. Daca nu vor sa explice, intreaba de ce. O sa se blocheze.
Sau vorbeste cu seful si explica situatia.
Nu te lua dupa astia care zic sa induri.