anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am gandit sa aleg umanul. Intrebarea este pentru cei care au ales bilingv intensiv engleza sau franceza, stiu ca trebuie sa dau examenul sa zicem ca il iau pe urma poate sa-mi spuna si mie cineva cum sunt materiile, daca sunteti multumiti de alegere si ce facultate ati vrea sa urmati sau ce ati dori sa deveniti. Pe ce ramura v-ati duce daca alegeti relatii internationale trebuie sa mergeti la AS? Dar daca nu mai dau examen pentru ca aleg si filologie engleza si franceza intensiv, pot sa ma duc acolo?
V-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati putea ajuta + funda.

Răspuns Câştigător
| numedeutilizator a răspuns:

Salut, pai daca ai ales umanul poti sa mergi la relatii intermationale, la jurnalism, la drept, la litere, etc. dar ASE-ul (asa se scrietongue) este cu matematica si economie+ multe altele...deci ASE inseamna academia de stiinte economice. daca vrei sa mergi la ASE poti sa fi manager la o firma sau functionar intr-o banca.etc.Tu daca ai ales umanul, din clasa a 10 a nu o sa mai faci mate si o sa-ti fie destul de greu avand in vedere ca la ASE se face M1 adica cea mai grea matematica. acum tu decizi ce vrei sa urmezi mai departe, multa bafta!

0 răspunsuri:
Întrebări recente