| Biancasata a întrebat:

Bună. m-am mutat de o lună în București Chiajna, am aplicat pentru mai multe posturi de muncă însă nimeni nu m-a sunat și am aplicat la KFC..am așteptat 1 săptămâna și ceva după ei apoi când am făcut protecția muncii, a fost și prima zi. din start am văzut agitația aia și nebunia și nu vedeam la monitoare sus ce scria. în fine am plecat apoi am fost azi la o probă inmedio acolo unde antreprenorii erau pe capul tău foarte serioși deloc deschiși. și s-a enervat ca nu găseam un tip de de țigară la care eu nu știu ce țigări erau acolo etc. și a zis răstit așa uită-le dracu aici. straight face locul de muncă era OK și programul însă cred ca o să fie o problemă cu el în special. nevasta lui părea mai OK. nu știu ce să fac pe unde să mai caut sunt disperată… dacă cunoașteți voi ceva care ar fi măcar mai acceptabil un sfat ceva … vă mulțumesc

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Nu trebuia să pleci de la KFC, dar asta e, nu mai contează.
2. Eu zic să rămâi aici la Inmedio.
3. Dacă te decizi să pleci de aici, poți încerca ca agent de pază/dispecer.
Succes!

| MistarGoGu a răspuns:

In Parlament! Bani cu camionu, relaxare maxima!
Acum vorbind serios! Asa este la patroni! Dezorganizare, lipsa de regulamente si proceduri clare, scrise pe înțelesul oricui! De aici si stresul la munca!
Daca ai o calificare care iti permite sa lucrezi singura de la domiciliu fa-ti firma sau PFA si lucrezi cat VREI, cum vrei fara sefi care sa te roadă la icre!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La Mega Image poți să încerci.

Răspuns utilizator avertizat