Parerea mea : bazeazate pe engleza pentru ca e nr. 1 in lume si pe langa asta franceza e cam plictisitoare dar u faci cum vrei
Eu as merge in Anglia. Engleza este mult mai usoara si mai vorbita decat franceza...eu zic sa inveti engleza.
sunt multe carti "invata engleza fara profesor" si sunt foarte bune.
Sfatul meu, daca vrei sa pleci in strainatate, ar fi sa pleci la studiu.
Cel mai usor in caz ca esti aproape de varsta de plecat la facultate ar fi sa iei legatura cu cei de la EDMUNDO, care te vor consilia gratuit daca te decizi sa aplici la studii in strainatate, inclusiv in Franta.
Si eu am aceleasi ganduri.Eu ma descurc bine la engeza, cu accentul, cu cititul deci e ok, dar problema mea este ca am facut engleza doar 4 ani iar franceza 7 ani.Cu toate astea le egalez si imi plac am2.Totusi toata lumea trage pe engleza ca e cea mai vorbita limba, inainte de asta franceza a fost, Franta a fost cea mai dezvoltata economic, etc. Tu, daca te pricepi la franceza, fa ce iti place ca sa iti fie usor, sa te descurci pe viitor. Cel mai usor ar fi sa ceri sfatul unei persoane adulte sau sa cauti informatii despre studiile straine.Asta o sa fac si eu. Te-am pupat.
Funda?