Decizia va trebui sa o iei de unul singur in urma unei mature chibzuinte!
Intreaba-te si raspunde-ti singur: "cui datorez loialitate:cehilor sau sefului?","este cinstit jocul cehilor ca partener de afaceri ai firmei al carui angajat sunt?"
Multumesc pentru raspunsuri. Am decis si am vorbit cu sefu' si pot sa spun ca e foarte bine ce am facut. In primul rand loialitatea iar in alt doilea rand chestia e ca ce vroiau sa faca cehii era total ilegal si ca sa lucrez pentru ar fi trebuit sa imi deschid firma si nu este ceva ce pot sa fac.
Acum problema e ca sefu' mi-a spus ca daca contractul e bye bye s-ar putea sa nu aibe ce sa imi dea sa fac dar intai sa rezolve cu cehii si dupa incearca sa gaseasca o solutie. Dar cred ca nu o sa fie posibil si sunt intr-un foare mare ****. In orice caz multumesc pentru raspunsuri.
Asta este o tampenie si asa mori de foame.
Loialitatea o datorezi celor care te platesc. Punct. Daca nu-l mai platesc cei vechi si-l platesc cei noi, sau ii dau mai mult, la revedere. Nu este nimeni legat de glie, numai la noi sunt ideile astea bolsevice.
Mergi pe ce e mai avantajos financiar nu uita e doar un job. iar sitatia financiara e lucru care te tine in el
Pai adrian eu iti sugerez sa joci la doua capete daca asa cum spuneai si tu se rupe contractul si crezi ca vei fii pus pe liber eu iti dau un sfat sa lucrezi la 2 capete iar daca nu se poate sa alegi sa lucrezi pentru cehi iesi mai comvenabil asa, Si in nici un caz nu ii spune sefului ce ai de gand ca iti va fi tie rau dupa acea.
P.s sper ca ti-am fost de ajutor si ca vei lua decizia corecta! MULT NOROC