| CutiuțăCuSurprizeツ a întrebat:

Buna ma numesc anca si nu imi plac unele obiecte. de ex istoria geografia si franceza... istoria nu imi place deoarece facem cu direstorul si e rau nu pricepp nimic. geografia nu imi place pentru ca proful favorizeaza un copil iar la franceza doamna nu imi da nici o sansa ma straduii nu imi acorda nici o sansa scriu cel mai dfrumos la franxceza incerca sa fac rost de note mari dar nu nu pot sa iau note mai mari de 6

11 răspunsuri:
| MariuZ a răspuns:

Oare chiar sa fie vina profesorilor?

| Ancutsa a răspuns:

Buna!

Imi cer scuze ca iti spun dar esti ciudata. Ne spui ca te cheama anca dar la cont ai " alinutza " in fine. Si in tot textul asta rolling eyes care`i intrebarea ta?
Ai mai pus " o intrebare " care nu se numeste intrebare laughing tot ceva de genul asta. Si totusi, noi cu ce te putem ajuta?

| Jonathan a răspuns:

Nici nu cred ca vei lua note mai mari daca nu inveti sa scrii, in afara de asta "ce ai scris tu acolo" este o afirmatie, aici se pun intrebari.Ai fi vrut sa intrebi cum sa fii mai buna la scoala:

-Invata
-Da-te pe langa profesori(complimenteaza-i, vorbeste cu ei)
-Incearca sa te faci ca ajuti alti elevi la materiile acelea cand profii sunt prin preajma
-Fi atenta la ora

| cerculetezburatoare a răspuns:

Te-ai gandit ca nu inveti mult mai mult? Poate ca 6 meriti. Istoria este usoara. Incearca acasa, uitandu-te in carte la lectia respectiva, sa-ti faci o schema si incearca sa intelegi esentialul din ea. La geografie ce legatura are ca profu` il favorizeaza pe un elev anumit? Asta te impiedica sa inveti? Franceza este o limba usoara [pentru mine] si daca te straduiesti o sa fii printre primii la aceste materii. Asculta-ma bine fiindca eu sunt in clasa a 6-a si sunt prima din clasa si am numai note de 10

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alinutza, aici m-ai dezamagit total.pentru toate problemele tale e de vina, mama, profii, si toata lumea.numai tu nu esti? eu cred ca e tocmai invers. pune mana si invata si asculta-ti si mama.si va fi bine.

| arabela_9342 a răspuns:

P{ai trebuie sa te straduiesti intii sa inveti limba romana, apoi franceza. Obiectele tale se numesc materii scolare.Si geografia e foarte frumoasa, incearca sa-ti imaginezi lucrurile despre care inveti, iar istoria este foarte interesanta, nu au legatura cu ce profesor ai, mai tarziu iti vor folosi in viata aceste materii pe care voi copiii le considerati nefolositoare, poate vei ajunge sa lucrezi ca si ghid turistic, cine stie.

| ☆ Danny☆ a răspuns:

Ehe...Scoala asta! Cand om mai scapa de ealaughing. Pai trebuie sate pui pe invatat! Daca zici ca nu ai note mai mari de 6 inseamna ca ai si 4 si 5:-s! Punete fato pe invatat ca poti ramane repetenta si in plus tie iti vor folosi toate astea! Nu i asa greu! Succes la invatat!

| ḭṆḠḕṙḀṠ a răspuns:

Straduiestete din greu!
Aratale ca poti sa invetzi foarte bine si ca poti lua note foarte mari!
Daca nu te ambitionezi nu vei rezolva nimic...sad
Te inteleg perfect si eu am profesori rai dar totusi ma straduiesc sa invat foarte bine happy
Stai linistita, tu doar invata si ridica mana (nu iti fie frica) pentru. ca vei reusi! kiss

| Bianca_4346 a răspuns:

Sa iti zic o chestie.eu fac chimia cu directoarea-Inebunesti daca auzi cum vorbeste si cum ne preda.Mate-in primul an de mate cu acest prof am zis ca nu scap intreaga de la ore si in sfarsit germana-la ore nu pricep mare lucru, da acasa iau caietu si ma chinui pana inteleg.trebuie doar sa inveti.si chiar daca nu pricepi in clasa, incearca acasa.ai stat vreodata cu cartea si caietu in mana sa te chinui oleaca? poate daca incerci o sa reusesti.
Scoala e usoara.doar tu o faci mai grea...

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cand nu vrei sa inveti intotdeauna altul este vinovat. Daca vrei sa inveti ai manual, nu inveti pentru director sau pentru profesori inveti pentru tine, ai note mici pentru ca nu inveti suficient, nici nu stii sa scrii corect, faci multe greseli.Nu mai da vina pe altii, pune mana si invata, abia atunci vei avea rezultatele pe care le doresti dar fara munca acestea nu sunt posbile.

| User a răspuns:

Oare chiar toate "alinele" is asa... dăăăă? 8-). pardon, allllllllinelewhistling