| AndreiutuZ a întrebat:

Ma numesc Andrei, am 10 ani si as dori sa aflu cum pot face bani la varsta asta.
Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Ea12345 a răspuns:

E greu, dar nu imposibil. Caci e exculsa varianta in care te-ai angaja, sincer ramane decat o singura varianta: parintii. Trebuie sa ii rogi sa iti dea ei bani pentru anumite munci pe care le vei realiza. de exemplu: faci curat, speli vasele etc.
Este foarte greu sa,, faci" bani la vasrat asta, pentru ca esti foarte mic.
Poti face bratari sau alte chestii handmade pe care sa le vinzi.dar asta e o activitate mai mult pentru fete. Uite aici un bloc cu asa ceva, ca sa-ti faci o idee:
http://grasshopperbracelets.blogspot.ro/

Multa bafta!

6 răspunsuri:
| taviyamato a răspuns:

Ajutati parintii, fa curat in casa, invata cat mai mult - sa nu ajunga sa dea parintii bani la meditatori -. Si ei te vor ajuta, ajuta-i sa economiseasca, fa dus, nu baie, stinge lumina, si alte chestii, deja ai economisit vreo 100 - 200 de lei pe luna.

| Ovydiw a răspuns:

Nu prea ai cum la 10ani insa uite cateva idei :
- Ajuta-ti parnintii / bunicii cu anumite treburi in schimbul a ceva banuti.
- Daca locuiesti la tara ai putea sa vinzi ceva ( ex: Eu pe la vreo 12 ani mergeam cu 2 prieteni la cules nuci si apoi le vindeam )... e si amuzant dar ai grija e cam periculos.
- Ai putea sa mergi la biserica si sa fii ingeras de ala care tine lumnarea, care sta pe langa Parinte. (eu am fostbig grin nu castigi prea multi bani dar macar esti la biserica, si mai capeti niste lucruri pe acolo tongue)

Bafta! daca nu iti plac ideile mele vorbeste cu parintii sa te ajute sa gasesti ceva de facut happy!

| AndreiutuZ explică (pentru Ovydiw):

Stau la bloc...dar oricum multumesc pentru raspuns big grin

| KarinaD a răspuns:

1. Nu poti [ trebuie sa ai buletin ]
2. Singura modalitate e sa le ceri parintilor.

Have a nice day.

| Pintilie_Sebastian_Romeo_1974 a răspuns:

Pur si simplu invata, si cand vei fii mare... s vor vedea roadele!

| Ericutza21 a răspuns:

Ii rogi pe parinti sa te lase sa iti iei singur alocatia si asa ai cativa banuti de buzunar! dar daca nu te lasa sincer nu stiu la varsta aia eu nu aveam nevoie de bani!sad
sorry nu stiu altceva