anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ma numesc Maria si am o problema.Saptamana trecuta am luat un 6 la fizica.Stiam ca parintii se asteptau la o nota mare(9 sau 10)le-am spus ca am luat 7.Acum domnul nostru diriginte doreste sa faca sedinta cu parintii(nu din cauza mea, caci nu ne ne-a vazut notele). Nu stiu ce sa fac! Ce sa le spun parintilor? Mai bine le spun eu(desi mi-e foarte frica), decat sa afle de la diriginte. M-am gandit sa las lucrurile asa si cand vor afla de la diriginte, eu sa par,, surprinsa"si trista. Ce sa fac? Daca as putea da timpul inapoi le-as spune adevarul.Va rog, scrieti-mi cat mai repede.Cred ca saptamana aceasta va fi groaznica, mai ales ca este ziua mea de nastere miercuri.Va multumesc!

7 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Deci sa ti fie invatatura de minte ca minciuna are picioare scurte si mai bine sp adevarul pentru caasa e corect.CUM e bine sa le spui tu ca sa nu mai fie cazul sa afle ei de la scoala pentru ca isi vor pierde increderea in tine. recunoaste ti vinea cere ti scuze si alta data nu mai face asa.

| sandulache a răspuns:

Dar de ce nu ai zis adevarul, ca doar sti ca minciuna are picioare scurte, acum trebuie sa iti ei inima in dinti si sa le zici adevarul, le zici ca ti-a fost frica de noat loata si iti ceri scuze si apropo la multi ani mulata sanatate.

| Butsilee a răspuns:

Si eu am fost in situatia asta de mii de ori whistling asta e pana la uramastraight face ori nu ii spui de sedinta ori ii zici "mama/tata asta a fost thinking promit ca nu se va mai intampla never"(si faci o moaca de catel plouat) daca nici asta nu tine inainte de ai spune cu 1 2 zile inainte fa tot posibilul ca totul sa fie bine, fii cumnite, invata tot ce le place lorwinking si de ziua ta poti sa le zici devil nu o sa iti faca nimic mai ales daca ai invitat si prieteni (spune-i de nota in fata lor ) reusita sigura una din aceste metode happy

mult succes! :*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La multi ani si ai grija ce faci! Pana la urma e doar un punct diferenta.Nu te vor certa preaa tare mai ales cai ziua ta saptamana.asta.Ai grija nu mai mintii si incearca sa iei o nota mai buna data viitoare.Mult noroc! Minciuna are picioare scurte!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M-ai bine le spui tu. Oricui i se poate intampla sa mai ia cate o nota mica.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai intai LA MULTI ANI! Cred ca ar fi cel mai corect sa le spuii cat ai luat, dar diferenta e doar de 1 punct si in plus cum sa le spui ca ai mintit, daca tie ti-a fost frica sa le spui adevarata nota la inceput, cand era mult mai usor, in fine ar suna asa:,, mama, tata stiti, de fapt am luat 6 nu 7, da mi-a fost frica de reactia voastra.Am scris pe un site si mi-au spus aia ca cel mai bine ar fi sa spun adevarul''Serios, credeti ca ar functiona?! Vezi si tu, spune-le ca cand dirigul vostru a stabilit sedinta v-a chemat sa va arate notele si la tine era 6 in loc de 7 la fizica.In plus tu le-ai spus ca ai luat 7 pentru. a nu-i supara prea tare. Iar voi ceilalti datii sfaturii nu o judecati. Voi nu ati mkintit niciodata?! Si eu am luat la fel un 6, nu le-am spus parintilor pana nu am recuperat, iar apoi mau iertat.La tine e mai greu, caci sedinta se aproprie si nu ai timp sa iei alta nota. Poti sa lasi sa vina seduinta si cand parintii iti spun notele, poate nu observa diferenta, sau daca da spui si tu ca esti surprinsa si vezi ce faci.Hai succes! P. S:nu te pot certa prea tare daca saptamana.asta e ziua ta.Bafta la scoala si cred ca ar mai trebuii sa uiti pana la sedinta si vezi atunci reactia parintilor(te orientezi pe moment). SUCCES!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai eu zic sa le spui. Ca si eu am luat o nota ceva mai mica, da chiar daca devarul doare asta e eu zic sa spui inainte de sedinta.