| TeneseiDragutei a întrebat:

Ma numesc Theodora si am 12 ani si 4 luni! Visul meu este de a ajunge dansatoare de Street Dance! Ma pricep destul de bine! Cum pot ajunge sa am o cariera din asta?! Va rog sa ma ajutati! Sunt incepatoare pe *toti pentru unu* si nu stiu sa dau fundita! Daca imi spuneti si cum o sa dau fundita celui mai bun raspuns! VA ROG SA MA AJUTATI!

Răspuns Câştigător
| LarisaDragomir a răspuns:

Deci,ca si in orice trebui e sa muncesti sa te perfectionezi. dupa aceea intereseaza-te pe unde apuci de sponsori, de publicitate. poti aplica pentru o revista la anunturi si sigur cineva te va suna, de asemenea poti dansa la vreun eveniment sau undeva si cineva te va descoperi.bafta! sper ca raspunsul meu sa iti fie de folos

4 răspunsuri:
| MarianFCD a răspuns:

Buna Teodora. Pai ca orice om nascut talentat, daca vrei sa faci o cariera din asta, trebuie sa fii invatat. Mie imi place chitara si fac cursuri la un club al copiilor de la langa mine, unde este totul gratuit. Tot la un asemenea club ar trebui sa mergi si tu. Esti din Bucuresti?

| FlaviusMafia a răspuns:

Prin Multa Munca Si ca sa fiu sincer trebuie sa ai si putin noroc multa bafta sper sa ajungi ceia ce iti doresti happy

| FlaviusMafia a răspuns:

Sper sa Ajungi ceia ce iti doresti daca muncesti mult sigur o sa ajungi dar ca sa fiu sincer cu tine trebuie sa ai si putin noroc asa ii viata happy multa bafta

| LarisaDragomir a răspuns:

Fundita se da asa:in dreptul fiecarui raspuns ai o fundita transparenta.tu trebuie sa apesi pe fundita a carui raspuns ti se pare mai corect. dupa aceea iti va aparea o fereastra pe care stie esti siguri ca vrei sa acorzi funda(sau ceva asemanator)si dai click pe da sau nu.