Du-te la mate-info e mult mai super, la filo e ca pixu, vrei sa ajungi un papagal care habar n-are sa socoteasca si doar sa dea din gura ca fraierul?
Pei eu sunt la mate info normal. nu intensiv. am avut probleme cu informatika insa depinde si ce profesor o sa ai. intr-adevar de la mate info ai mai multe optiuni, asa m-am gandit si eu atunci cand mi-am ales profilul. eu daca as fi in locul tau m-as duce la mate info normal pentru ca partea de informatica este mai mult de baieti ca sa zic asa, creezi programe etc. si cum ai spus si tu nu ai facut niciodata info deci nu sti daca te vei descurca sau nu. bafta :*
Mate-info alege. Stai linistita ca si aici faci romana. Pe clasa a IX-a 4 ore iar pe urmatoarele 3 vei face cate 3 ore. Informatica nu e grea daca o inveti. Adica eu am facut informatica din clasa a II-a si pana in clasa a VIII-a doar ne jucam la calculator la ore. Va trebui sa inveti niste algoritmi de calcul.
Eu cred ca mai bine alegi filologia si te gandesti pe parcurs la o facultate.
Este adevarat ca ai mai multe optiuni daca urmezi profilul mate info dar eu cred ca important e sa iti placa ceea ce faci.Mie nu imi place matematica si de aceea o sa aleg filologie.Eu te sfatuiesc sa te gandesti bine ce vrei sa faci mai departe si unde crezi ca vei face fata.Iar din cate am auzit la mate info este in general mai greu decat la profilele de umanOricum eu iti urez succes in continuare indiferent de profil:*
Salut.Sie eu sunt la mate-info normal.Cu informatica daca o intelegi de la inceput nu o sa ai probleme.depinde de ce profesor o sa ai.Acum vezi si tu si eu as zice sa mergi la mate-info normal.