Te sfatuiesc sa nu mergi in Italia, s-au cam stricat treburile acolo, mai bine ai merge in Anglia.
Mai intai lucreaza aici. in afara e mult mai greu. in functie de ce vrei sa faci, trimite cv-uri, mailuri, intreaba daca vor avea posturi,...
Firmelor care te intereseaza. sa zicem ca esti tamplar. cauti si tu pe google firme tamplarie. iei emailul sau nr de telefon daca nu au mail postat si trimiti sau suni si intrebi.
iti spun sa iti cauti in tara desi salariul e mic, din cauza ca in strainatate, oi lua tu mai mult insa te muncesc bine de banii aia. eu am patit-o in Grecia. luam salariu dublu insa dupa o zi de munca ma dureau toate oasele. la propriu
Dupa ce termini liceul poti lua somaj si in acelasi timp sa faci niste cursuri de calificare oferite gratuit de fortele de munca, asta daca doresti sa ramai in tara.
daca nu cunosti nici o meserie in tara cea mai la indemna ti-ar fi cele de ospatar sau agent paza
Eu locuiesc la tara...
nu se merita sa ma duc intr-un oras sa dau pe gazda jumate din salariu
Toti o sa-ti spuna,,du-te afara,e o viata mai buna".Cu siguranta daca ai posibilitati afara,e o sansa buna,mia ales ca ai pe coneva, luand in calcul si detaliile, prieteni, familie si alte,, tu decizi.