Imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu am informatii legate de aceasta academie, Insa te sfatuiesc sa te pui in contact direct cu un superior al academie capacitat sa te lamureasca. Apoi sa iei legatura cu un student sau fost, este destul de greu sa contactezi cu cineva din interior dar cand o sa reusesti o samerite efortul.Iti admir decizia si sper sa iti iasa planurile in favoarea ta.
Cu siguranta exista un website pentru academie. Vezi acolo ce informatii gasesti. De asemenea, poti contacta academia telefonic si poti solicita informatii. Si poti intreba si daca exista un forum pentru studenti - cred ca ar fi util pentru tine.
Da..pai am gsait si website si am intrat si in contact cu un superior. I-am explicat ca de ce am nevoie si ca am citit pagina lor web completa si ca inca am multe nelamuriri pentru ca acolo nu spune nimic despre ele. Eu ii scriam acolo multe chestii si daca ma putea ajuta, si ca raspuns domnul imi zice sa intru pe pagina web ca apare totul acolo. Ca iti vine sa-i dai in cap. Cat despre forum, m-am uitat peste tot si am cautat super mult. Ala a fost si primul lucru care am cautat, dar deageaba, nu mai exista. Mersi pentru raspuns.