| Yoioana a întrebat:

Nu inteleg ce inseamna bagaj de mana - adica pe langa un geamantan mai micut in care sa ai ceva mai esential in care in caz ca cel de la cala se pierde sa nu ramai fara nimic... poti sa mai ai si poseta? Sau doar una dintre ele? Dau Funda

*imi cer scuze pentru categorie...

Răspuns Câştigător
| adinutza_9584 a răspuns:

Cred ca te referi la bagaj de mana pentru a'l lua in avion. Poate fi o geanta, ruxac sau orice altceva care nu depaseste 10 kg. Daca are mai putin de 10 kg nu platesti nimic in plus la biletul de avion. Insa ai grija: in bagajul de mana nu poti pune mare lucru. Nu ti se permite sa ai: parfumuri, geluri de dus, pasta de dinti, periuta, obiecte ascutite. Poti avea noroc sa nu te controleze si poti urca in avion cu aceste obiecte, insa daca te controleaza vei fi nevoita sa renunti la ele. Sper ca te'am ajutat

4 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

Orice bagaj pe care îl luaţi cu dumneavoastră în cabina de pasageri reprezintă bagajul de mână şi este depozitat în compartimentul de bagaje de deasupra locului dumneavoastră.

| xoxogossipgirl1 a răspuns:

Bagajul de mana este poseta, ruxacul.

| Nicu_6664 a răspuns:

Da poti avea si o poseta happy thinking

| Anaa_6343 a răspuns:

Buna; x. poti avea si o poseta in care sa-ti ti tu lucruruile care ti se par esentialehappy.