Daca nu stai in CHina si iei biletul din timp, rezolvi si cu vreo 100-120 EUR maxim. In rest, trage tare pentru bac.
Buna... Eu am fost in Anglia in Noiembri cu prietenul meu am fost la sora lui nu am stat foarte mult din cauza ca un loc de munca acolo il gasesti mai greu deoarece trebuie sa astepti insurance number, trebuie sa iti faci un card la o banca e putin mai complicat cu locu de munca. E adevarat ca acolo e ff scumpa chiria noi plateam 800 lire doar noi doi pe o camera, mancarea e ieftina, trasportu e mai scump ca trebuie sa bagi minim 5 lire in fiecare zi pe un card.Cu studile nu stiu ce sa iti zic ca nu stiu oricum cred ca o sa ai niste benefici zic eu asta o sa vezi cand ajungi acolo. Parinti pana la uram, tu trebuie sa iti faci un viitor si sa le spui ca nu o sa stai cu ei toata viata ca ai viata ta pana la urma esti majora si nu te ingrijora ca nu e 12 milioane biletul de avion noi am platit amandoi 100 euro cu tot cu 2 bagaje de 20 kg fiecare. Si daca zici ca ai posibilitatea sa stai la el nu iti trebuie ff multi bani, ma gandesc ca el daca lucreaza acolo are ceva bani si poate sa va intretina pe amandoi pana iti gasesti un loc de munca... Succes la BAC sa iei o nota cat mai mare ca sa poti sa intri la universitatea pe care ti-o doresti si cu parinti pana la urma daca nu sunt de acort nu iti strica viitorul si du-te si fa ceea ce iti doresti ca poate mai tarziu o sa fie mandri de tine. Succes! :*