| birdie14 a întrebat:

Pana acum ceva timp, aveam in cap sa ma fac translator, fiind buna la limbi straine, o facultate la Bucuresti, chestii, ati inteles voi(sper). Dar ieri, la ora de desen, am trecut la o noua lectie:Vestimentatia.Si deci aveam sarcina de a proiecta niste haine.Eu am ales o costumatie de femei din Evul Mediu.Ca de obicei profesoarei, i-a placut, chiar si colegilor mei le-a placut, si de aceea imi venise ideea de a deveni designer vestimentar.Acum dupa ce v-am plictisit, intrebarea e, ce ar trebui sa aleg, sa fiu designer sau translator...(desigur ca decizia este a mea dar as vrea sa aud si parerea voastra).
Multumesc ca ma suportati!happy

2 răspunsuri:
| Diaste a răspuns:

Sa stii ca examenul de admitere la fac de arte este destul de dificil...trebuie sa te gandesti bine daca intr-adevar iti place si sa te pui pe treababig grin...si eu vreau sa dau la arte la design vestimentar dar din pacate nu stiu daca mai am timp sa ma pregatesc asa ca incearca sa te hotarasti. Nu trebuie sa te gandesti care din cele doua meserii e mai de viitor ca pana la urma in ziua de azi cu nimic nu mai esti sigur ca o sa ai un loc de munca. Bafta!

| serena_9172 a răspuns:

Nici cu limbile straine nu mai faci mare lucru.Sunt altii ca au o diploma in drept,marketing,medicina, arhitectura si mai au si certificate de limbi straine, pe cand un absolvent de limbi straine are doar o diploma de lb straine.

Întrebări recente