Daca e cabinetul tau poti sa-ti iei liber cand vrei tu. Mai poti inchiria cabinetul si castigi destul de mult ca sa fii mereu in concediu.
Daca ai cabinet privat poti sa-ti iei cate zile de concediu vrei, dar nu cred ca-ti convine, ca-n zilele de concediu daca nu muncesti nu ai bani sa-ti platesti toata aparatura stomatologica de multe mii de euro, nu ai cum sa platesti salariile celorlalti angajati si nici chiria spatiului, apa si gunoiul, electricitatea, samd.
Cand ai cabinetul tau privat sau propria afacere, in primii 10 ani muncesti de 10 ori mai mult ca angajatii tai si iei salariu foarte mic, concediu aproape deloc, ca nu ai cu ce sa te platesti pana nu achiti toate utilajele cumparate si pana nu-ti faci o clientela serioasa ca sa-ti aduca venit constant.
Nu ai nevoie de niciun angajat. Esti doar tu si cabinetul. Ca vrei tu asistent/a si / sau femeie de servici in plus e partea a doua, dar majoritatea nu au nevoie.
Daca ai propriul tau cabinet nu exista conceptul de concediu, iti iei liber cand vrea muschiul tau ca e afacerea ta
Echipamentele costă o grămadă iti trebuie 50 000 euro pentru un unit dentar
iti trebuie 50 000 euro pentru un CNC CAD CAM de la SIRONA DENTAL
care fabrică pe loc coronitele dentare prin sculptare din ceramica sau din metale
pentru ca de acum inainte vor fi urâți de câtre oameni toti acei dentiști care te cheama si a doua oara si de azi inainte gata sa investit mult in reclama ca la dentist pentru a avea coronite dentare la toti dinti te duci o singura data
si te rezolva de finitiv intr-o singura ora
cu o abatere de maxim 5 microni
aceste CNC-uri CADCAM de la sirona dental fabrica pe loc tot ce trebuie
in afara de asta exista si scanere 3D care scaneaza locul lipsa
nu va mai trebui sa iei amprenta cu lingura material din ala poliacrilic care se muleaza
pacinetii te vor urâ instataneu si isi vor da seama ca esti unu cu care ei nu trebuie sa aibă de aface dacă cumva te vei mai gândi să faci mulaj dentar
pentru ca se investeste milioane de euro ca sa fie scolarizati scoliti informati pacienti că există aceste tehnologii care iti repara totul intr-o singura ora si dacă medicul dentist nu iti repara totul intr-o singura ora sa vii la firma x că iti fac ei totul intr-o singura ora sigur si garantat.
Ce ateliere de tehnică dentară!?
Toate aceste ateliere ce topesc azi metalul cu castomatul pe viitor vor fi pline informaticieni care se vor pricepe la grafica 3D care sa analizeze informatiile primite de la scanerul 3D si sa adapteze repede si sa mai faca mici modificări inainte sa fie
CNC-ul CAD CAM pus sa fabrice coronita
Ce zici de punti
NE LASI IN PACE CU PUNȚILE TALE asa o sa iti zica clienti
DOMNULE COMUNIST o sa spună clientii
DVS AȚI AUZIT DE IMPLANT CU MUGURI DENTARI
hai prelevati tesut mergeti cu el la clonare
vin in maxim 2 luni sa imi faceti implant cu muguri dentari fabricatți din ADN-ul meu
Nu imi spuneti prețul stiu deja că acum costa 5000 euro pentru 3 implanturi cu muguri dentari din mine din ADN-ul meu
si pe viitor am văzut reclama vor costa mai putin de 1000 euro bucata in maxim 2 ani.
A zici preturi mai mari
Spui ca nu se rezolva intr-o ora
iar clientul spune :"RECLAMA SPUNE CĂ EȘTI UN ȘARLATAN EXCROC MICNCINOS "
dacă nu imi rezolvi problema intr-o singură ora
pentru ca CNC-ul CADCAM din reclama fabrica coronita detara
Ce implanturi cu burghie si metale in corpul meu
Sunteti intreg la minte vreti sa imi dati găuri in os?
Asa ceva spune reclama să refuzăm
Si să cerem doar implanturi cu muguri dentari fabricati din ADN-ul nostru!
Nu pivoti si alte mutilări
ACESTA VA FI VIITORUL FOARTE APROPIAT
LUCREZ IN DOMENIU h
Spirituallife întreabă:
anonim_4396 întreabă:
numesiprenume0 întreabă: