| lory92 a întrebat:

poate sa imi explice si mie cineva care e diferenta intre facultatea de limbi straine si cea de limbi moderne aplicate? dau funda. celui mai bun

Răspuns Câştigător
| Secretgirl_3430 a răspuns:

Salut! Nu stiu sa-ti spun exact la lb straine cum e... la lb moderne aplicate (unde sunt eu) se fac multe traduceri si e o facultate mai mult practica (nu avem de citit literatura, doar anumite carti, in general despre teoria traducerii, formarea cuvintelor etc, insa facem FOARTE multe traduceri). Cateva materii (anul I) ar fi traductologie, gramatica, vocabular si fonetica, tehnici de comunicare, pe langa info, economie, drept sau psihologie. Nu stiu ce altceva as putea sa iti mai zic, sper ca am fost de folos!

5 răspunsuri:
| lory92 explică:

Mersi frumos...mai am o intrebare... dupa terminarea facultatii tale poti devenii si profesor? si inca ceva, din ce ai data admitere? daca poti sa'mi si indici niste variante ar fi nemaipomenit

Da, poti deveni profesor daca faci si modulul de pedagogie (care e optional). La Brasov nu am dat admitere, desi as fi vrut... S-a facut o medie cu notele de la engleza si franceza si media de bac parca. Tu la ce facultate vrei sa dai? Adica in ce oras? De admitere trebuie sa te interesezi la facultatea unde vrei sa dai, ca depinde de fiecare cum stabileste ca se va da admiterea (cu examen sau dosar).

| lory92 explică:

Eu vreau sa dau la Bucuresti.si sunt putin dezorientata.

Pai daca esti priceputa la limbi straine eu cred ca e mai bine la lb moderne aplicate decat sa faci lb si literatura (la lb straine) pentru ca inveti chestii practice... Mie imi place, nu-mi pare rau ca sunt la facultatea asta. Sa te informezi de pe siteul facultatii cel mai bine, desi nu stiu daca deja au inceput sa apara informatii referitoare la admitere...

| lory92 explică:

Mersi mult inca o data... poate vrei si poti sa'mi lasi si un id la mesaje ca as mai vrea sa te mai intreb cate ceva