Eu am fost. Te invită să participi la o șarlatanie din zona porco chat. Asta e așa zisa conversație. Îl minți pe client cu cuvinte porco, să îl ții cât mai mult în conversație, el sperând că se va întâlni cu tine vreodată să faceți treaba aia. în timpul ăsta situl îi ia banii, din care îți dă și ție ceva. Dacă nu ți-e scârbă și nu ai scrupule să minți.
Buna! Lucrez de ceva timp pentru operator-flexibil si te asigur ca nu dai doar peste acel gen de subiecte. Le intalnesti, cu siguranta, dar nu e o scamatorie! Au fost numeroase persoane informate legat de ceea ce se petrece si NU LE-A PASAT! Au continuat sa scrie pe chat ca si cum n-ai fi fost atentionati clar si explicit, ca si cum n-ar fi sesizat ei insusi anumite lucruri.
Lucrez in momentul de fata in call center, am functia de consultant vanzari, dar mi-as dori sa mai fac ceva in paralel.
Ia-ti si un job real, afara, in lumea reala, care ti-ar face foarte bine, ca te scoate din lumea virtuala.
Nu multumesc, ma simt mai bine lucrand de acasa, si castig mai bine decat daca as face-o "in realitate" Multumesc pentru raspuns
Vineri ai pus intrebarea despre "operator-flexibil" si duminica seara declari ca lucrezi deja la call center?
Cand dumnezeu te-ai angajat?
Am un job remote de multa vreme, dar mai doresc ceva in paralel, eu voiam sa aflu informatii despre jobul la care am aplicat recent, nu sfaturi despre viata. Multumesc!