Indiferent ce alegi sa faci asigura-te ca o sa iti placa. Stiu ca suna ca un cliseu insa nu vrei sa investesti timp si efort in ceva ce nu o sa iti placa. Si dupa ce te hotarasti ce vrei sa faci asigurate ca o sa fii cel mai bun si cu siguranta o sa ai succes.
Ai fața de spate și vorbesti cu mine.
Mai bine nu comentai, dar na, la tine la Ciorogârla așa se face... țăran obosit.
Eu încerc să obțin niște informații legat de viitorul meu, vreau informații de la persoane capabilă de o discuție omenească, nu de la niște oameni incompetenți drept exemplu TU.
Hai te salut!
Sa stii ca m-as simti prost sa fiu batut cu propria minte...
`Scriu asta deoarece sunt o persoana destul de matura la varsta pe care o am`
O persoana matura nu se vexeaza dinadins si nu critica aspectul fizic, de fapt iti depaseste granita gandirii.
Lasa puiule ca si taranii stau in Bucuresti))))
`nu prea mă descurc la mate si tare mi-e ca nu iau bacul la mate` - stii cum esti, sa nu fie nevoie sa te mai fac eu))
Au limba română.
Of gramatica asta.
Dragule țin să îți spun că nu sunt genul de persoană care critică o altă persoană după aspectul fizic...dar tu un mare zmeu te-ai băgat într-un subiect în care mai bine făceai. Sti acea vorbă,, AI DESCHIS GURA CÂND TREBUIA SA TACI" E asta ai facut tu.
Ce atâtea fițe pe capul tău nu stiu.
Nu știu cu ce te-am deranjat pe tine daca eu am venit aici si am pus câteva întrebări.
Dacă nu ești capabil și nu ai capacitatea de a vorbi frumos mai bine taci si fă un monolog.(sper ca ști ce însemna).
Pana sa-mi reprosezi mie gandeste-te ca ai facut mai multe greseli gramaticale decat faceam eu intr-a V-a.
Stiu ca nu esti o persoana care critica aspectul fizic, sa "stii" ca nu este o tragedie sa nu ai replici.
Realitatea ta este bazata pe o incertitudine, fara bacalaureat tot ce vrei tu se stinge, cum tu nu esti prea sigura pe tine ca il iei de ce ne-am bate capul sa-ti raspundem?
Ti-am vorbit foarte frumos, dar probabil in mahala la tine se folosesc apelatative...