| anonim_2270 a întrebat:

sa va spun despre ce este vorba. mergeam p straga cu mama mai precis chiar p langa gura d metrou si acolo m-au vazut niste baieti care lucreaza la step1media si au iesit pe teren sa vaneze fete.si tocmai pe mine m-au vazut si m-au invitat impreuna cu mama sa ma duc cu ei la sediul lor adica la step1media(modeling, figuratie etc.) si m-am dus acolo o fata ne-a intrebat daca vrem sa ne inscriem la ei si mama a zis da a platit inscrierea 50 de lei si a zis sa venim la interviu peste 2 zile.cand m-am dus la interviu ne-a spus mai multe despre aceasta firma de modeling etc... au zis s vin sa fac poze foarte multe in jur de 100-150 de poze in 2 ore dar in trei tinute diferite adica sport, de zi obisnuita si intr-o rochie de seara. au mai zis ca trebuie sa urmez niste cursuri la ei ma rog asta am acceptat. dupa care a adus vorba de bani : contractul cu noi p un an costa 8 milioanee si mama a facut contractul a dat bani si ne-a spus s ne prezentam duminika de la 14-16 la cursuri (timp de 8 saptamani mi s pare nu mai stiu sigur) in fiecare duminika si luni sa vin nemachiata cu cele 3 tinute in plasa sa ma imbrac acolo si sa fac pozele acele 100-150 de poze.si azi am fost l cursuri a fost frumos am vb ne-am cunoscut in sfarsit. la sfarsitul cursului a zis ca data viitoare sa avem foaie, creion, pix servetele si apa intrebarea mea este pentru ce ne trebuie servetelele si apa?(si cine a mai fost si a facut cursurile la step1media vreau sa stiu si eu ce faceti dupa ce le terminati? tinand cont ca eu am 14 ani? aaa si ne-au mai cerut pentru noi fetele sa avem pantofi sau sandale orice cu toc mai maricel.asa.)dau FUNDA. MS >:*:d

6 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Dupa cite stiu eu modeling=prostitutie. intreaba si tu un model cu experienta daca nu a trebuit sa faca "compromisuri".
dar despre ce era intrebarea, depre servetele? sorry, habar nu am, dar in orice ar consta cursurile pina la urma tot acolo ajungi. dupa cite stiu eu asta e valabil in general in toata lumea, iar in Romania e 100% sigur ca un model nu poate aspira la altceva decit sa ajunga dama de companie.

| Blackwoman27 a răspuns:

Ca sa fiti cat mai frumos imbracate in legatura cu apa si serevetelelethinking

| XjessikaX a răspuns:

Pai eu zic in felul urmator nu stiu sigur dar sa-r putea:foaie, creion, pix=sa scrii(cred)
apa =o sa-ti fie sete crede-ma

| overdose90 a răspuns:

Si eu i-am vazut des pe aia si nu i-am bagat niciodata in seama, nu inteleg cum de ati acceptat asa ceva, nici nu stii ce se poate ascunde in spatele acestei agentii sau ce o fi. La urma urmei nu conteaza de ce trebuie sa aveti servetele si apa, important e sa nu profite de voi! Ai grija.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...
ce sa spun si eu sunt inscrisa!laughing

| mrclaust a răspuns:

Apa sa va hidratati si servetele sa fiti elegante.