| Heartless a întrebat:

Buna seara, am 14 ani si am vorbit cu un reprezentant de pe net de la www.ab.ro/unjob (de la metropolitan) ca sa devin si eu reprezentanta, as vrea sa stiu daca mai sunt copii sau adulti care mai lucreaza la aceasta firma pentru ca atunci cand am vrut sa ma inscriu am vazut ca cere cnp-ul, seria si numarul de la buletin cam tot si as vrea sa stiu daca nu e excrochierie pentru ca am nevoie de o slujba. Dau fundita, va rog sa-mi raspundeti sincer.Multumesc mult :*

Răspuns Câştigător
| Biencush a răspuns:

Da, iti trebuie cnp si datele din buletin, dar mai ales e bine ca persoana inscrisa sa fie majora.asta nu e o problema, intrucat o poti ruga pe mama ta sa se inscrie in locul tau. Daca mai ai nevoie de sfaturi, cu mare placere. Daca vrei, poti citi unele raspunsuri ale mele in legatura cu acest subiect.Eu te sfatuiesc din suflet sa nu ai dubii in legatura cu aceasta sursa de venit! Daca te intereseaza sa te inscrii, poti alege sa te inscrii la mine accesand link-ul:
http://ladys.ro/a/BBORCekh

1 răspuns:
| corynnnutza a răspuns:

Asa o sa-ti ceara cam peste tot, si ai castiguri misto, si eu sunt rep metropolitan si nu e nici-o excricherie