anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara!

Am frumoasa varsta de 20 de ani, sunt la inceput de cariera, cam dezorientat, cu multe ganduri asupra viitorului sa fiu sincer. Vreau sa ajung la un salar bunicel, nu vreau sa ma plafonez la un salar mic, vreau sa fac ceva in viata asta. Doar ca nu stiu spre ce sa ma indrept, ce sa fac.
Viata voastra cum a fost?
Sunteti multumiti pe plan financiar?
Cum ati ajuns la actualul job?

Sper ca nu sunt intrebari personale, nu m-as supara daca spuneti si cat castigati, macar aproximativ, totusi suntem anonimi aici.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri, imi doresc sa ma inspir din povestile voastre.

5 răspunsuri:
| Eireann a răspuns:

Sa stii ca am avut salariu foarte bun o perioada dar am renuntat fiindca am gasit o varianta in care sa lucrez la ceva care chiar ma pasioneaza, cu program flexibil, cu mai putin stres si mai putin solicitant fizic. Imi asigura un venit suficient si imi da mai multa multumire sufleteasca si profesionala.

| AleXX12 a răspuns (pentru Eireann):

Ce lucrezi mai exact?

| Eireann a răspuns (pentru AleXX12):

Cercetare.

| AleXX12 a răspuns (pentru Eireann):

De ce studii ai avut nevoie?
Iar partea financiara e decenta?

| Eireann a răspuns (pentru AleXX12):

Eu am facut medicina, la fel inca 2 colegi dar lucram impreuna cu farmacisti, chimisti si biologi. Partea financiara este ok de cand s-a aprobat finantarea. Lucrez in UK si castig un pic peste £3000 pe luna. Este suficient si se compenseaza fiindca lucrez de acasa, am mai mult timp liber, este mai putin stresant.