In situatia asta o sa te poti angaja doar la o gradinita particulara, unde regulile pot fi mai relaxate. Pentru ca la stat se cere sa fi absolvit cel putin un liceu cu profil pedagogic. Iar daca e bataie mare pe post, atunci ar fi util sa ai si o facultate de psihologie si stiintele educatiei sau facultatea de limba romana. Grila de salarizare la stat o gasesti pe google, dar orientativ undeva la 3000 de lei net. La privat depinde de oras, de cat de elitista e garadinita etc. Stiu pe cineva care a fost educatoare intr-o gradinita privata dintr-un municipiu de judet si avea salariu 1500 net.
Imi pare rau dar daca scrii "salar" nu ai ce cauta ca educatoare, chiar suplinitoare! Chiar ai facut facultatea?
Multumesc pentru mesaj! Stiu ca m-am exprimat gresit, corect era salariu, cred ca oricine mai face cate o greșeală cand nu-și mai poate ține ochii deschiși de oboseală. Multă sănătate!
Atat cat scrie in contractul oferit de gradinita respectiva, care-i in functie de bugetul lor.
Din pacate, noi nu avem de unde stii oferta lor de munca, mai ales ca nu-i un job standard oferit unui educator calificat.
Ca și suplinitor ești de regulă necalificat cu plata la oră. Ca educator grila de salarizare este disponibilă online.
Nimicnueimposibil întreabă:
anonim_4396 întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: