| Patronu24 a întrebat:

Bună seara! Aveți o listă cu statele care acceptă străini (preferabil nerezidenți) în rândurile Ministerelor Apărării și/ sau de Interne?

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

După ce devii cetățean al țării respective, sigur te primește

Răspuns utilizator avertizat
| armiaso a răspuns:

Legiunea Franceza?

| Bizon95 a răspuns (pentru armiaso):

Nu este nici ministerul apararii, nici de interne
esti un simplu soldat, bine pregatit, asta asa e, insa gata sa moara pentru Franta, si din cate am inteles nu operezi pe teritoriul european al Frantei, ci numai prin Africa

mie mi se pare absolut imposibil ca un stat oarecare sa aiba incredere vreodata in straini care sa ajunga sa aiba acces la secretele de stat ale tarii respective

insa, urmaresc intrebarea, si eu sunt curios daca exista un raspuns pozitiv, REALwinking

| sadrian46 a răspuns (pentru armiaso):

Da.

| Patronu24 explică (pentru sadrian46):

Puteti scrie aici statele respective?

| Patronu24 explică (pentru Bizon95):

Sunt state care au inceput sa relaxeze conditiile, Germania vorbea de posibilitatea incorporarii strainilor daca sunt cetateni ai UE.

| sadrian46 a răspuns (pentru Patronu24):

Nu cunosc asemenea state. Eu nu am afirmat așa ceva. Legiunea Străină în Franța este un corp al armatei cu un statut special. În el sunt recrutați voluntari străini, supuși unor antreamente care îi transformă într-un corp de elită.

| Bizon95 a răspuns (pentru Patronu24):

Si, cat de sigur esti ca era vorba de ministere care tin de siguranta statului?

ca daca ajungi roman, ministrul la ministerul turismului... d'aia nu mai ploua, dar daca ajungi la ministerul de interne/externe, poti sa vinzi secrete de stat pe bani SERIOSI!