Am aruncat o privire pe canal și pot să spun că impresia e una pozitivă, apreciez simplitatea conținutului.
Însă dacă vrei să ai succes, trebuie să ai curaj să îți arăți fața și să vorbești în fața camerei, altfel o să fie cam greu să crească canalul.
Și e important de asemenea să decizi care va fi publicului tău țintă, adică cel din România sau cel international, dacă vrei să creezi conținut în limba engleză (această variantă îți poate aduce o audiență mai largă).
Oricum, creșterea pe YouTube e destul de anevoioasă în ultimul timp, urmăresc niște canale mici care ar merita să aibă mult mai mulți abonați, e nevoie de ani de zile și de postări constante.
De asemenea, niște titluri care să stârnească curiozitatea ar ajuta mai mult în îmbunătățirea parametrilor.
Am aruncat un ochi la videoclipurile cu vizitele din Germania.Eu mai urmaresc astfel de canale si pare ok ce ai pana acum, insa nu sunt asa de incantata de pauzele de snack-uri, probabil pentru ca eu nu consum, deci nu imi spun nimic, din moment ce le gasesti peste tot.Nici nu cred ca e ceva ce trebuie promovat. Daca ai arata macar un mic procent din mancarea specifica local cred ca ar fi mai util si mai interesant.Asa, cred ca se pierd minute bune vazand cum alegi dulciuri milka, cola sau meniu fast food etc.
Apreciez enorm informatiile istorice si subtitrarea in engleza.Cred ca titlurile trebuie sa fie romana | engleza.
VISITING THE ENTIRE NETHERLANDS mi-a placut, ai momente amuzante, titlu bun si la inceput ai pus secvente scurte din locurile vazute, ceea ce captiveaza privitorul sa urmareasca videoclipul mai departe.
M-am uitat si la videoclipul cu covrigi polonezi.Subtitrarile ar trebui sa aiba contur, fiindca doar negru sau doar alb ingreuneaza citirea.Mainile ar fi preferabil sa fie simple, fara bijuterii, iar camera poate sa filmeze doar din unghiuri fixe, sa nu o misti tu cu mana prea mult.Cand pregateai aluatul si era la nivelul mesei camera se defocusa pe la min. 4:50. Poate de deasupra ar fi mai ok? Habar n-am.In schimb cand impleteai pentru covrigi, arata foarte fain.Cand ai curatat masa era ok, chiar e ceva tipic pentru videoclipurile numai cu tematica cleaning sau decluttering (poti sa urmaresti si din astea, alegand sa le incluzi in cele cu gatit), care au saltat enorm in ce priveste popularitatea, in ultimii ani.
Si eu spun sa cauti titluri care starnesc curiozitatea, totusi nu clickbait? Pe mine nu ma incanta deloc cele din urma, dar din pacate e o strategie care castiga vizualizari.Depinde de tine ce directie urmaresti atat pe termen scurt cat si lung.As sugera ca muzica de fundal de asemenea sa fie un pic mai variata, nu doar din asta pe care o auzi in magazine sau in lifturi.Sau macar sa nu fie aceeasi pe tot parcursul unui video? Intelegi tu.Mult succes!
sorinaa0 întreabă: