Depinde de ce vrei sa fii.
Pentru ofiteri trebuie o academie militara, pentru subofiteri si maistri militari o scoala post liceala iar pentru SGP doar minim 10 clase.
In orice caz pentru toate se face recrutarea la centrul militar din judetul tau.
Depinde ce vrei sa fii: soldat in armata, te poti angaja imediat, doat 18 ani sa ai.
Daca vrei subofiter: atunci faci o scoala de subofiteri, dupa terminarea liceului si BAC.
Daca vrei ofiter in armata, atunci trebuie sa faci o Academie Militara.
Credeti ca o sa reusim vreodata sa conectam niste fire la creier in viitorul foarte indepartat incat sa produca halucinatii? argumentati.
Nu e nevoie de fire. Halucinații peste tot. Niște fire ca să vezi realitatea, pentru asta viitorul va fi foarte îndepărtat.
Dar tu sa fii constient ca alea nu sunt reale? adica gen sa iti creeze o realitate fara ca tu sa stii putem? asta inseaman sa modificam in creier chestii si nu cred c-o sa fie posibil ca nu stiu daca ai mai fi "tu", si cativa neuroni daca am schimba si tot nu ai mai fi tu.
Ei. tot tu ai fi. Definește tu-ul.
Pai si de unde stiti dvstra ca tot ce vedeti nu sunt halucinatii? daca ziceti ca se poate?
Pai si ai fi constient ca alea sunt halucinatii sau cum?
Păi da, căci halucinația este pasageră. După ce se termină ești conștient că a
fost așa ceva,