Nu prea ai gandit bine, la seral se fac 13 clase, asa ca va mai trebui sa faci cl. aXII-a si a XIII-a.
Si nu stiu daca o sa poti urma seralul atata timp cat esti angajat ca soldat profesionist, ar trebui sa te interesezi la Centrul militar din judetul tau.
Nu au intrat zilele in sac, nu merita atata stres pentru un an. Termina liceul, incearca sa iei bacul si vezi dupa aceea. Daca trebuie neaparat sa lucrezi poti gasi ceva part time si in anul asta de liceu.
Am intales Multumesc mult pentru raspuns asa o sa fac.
Te contrazic respectos ai voie fara bac in armata!
Am vazut foarte multe persoane cu bac si lucreaza pe 1200 roni si facultati
Buna seara. Incearca sa mergi in legiunea franceza. Esti departe de casa, este foarte greu. Dar o sa aduni bani sa iti ajuti mama. Poti sa-i trimiti de acolo lunar o parte din bani, deoarece ai un salariu fix, pe urma cand mergi in misiuni, incepe adevarata provocare. Esti platit pentru misiunile la care ai luat parte. Exista si riscuri (poti sa ramai cu traume, poti sa nu te mai intorci si lista continua), dar daca esti barbat ambitios si iti propui ceva, vei trage cu dintii si te vei transforma intr-un barbat greu de doborat sau intr-un mercenar. Bafta.
Ma-m gandit sa ma duc in Legiunea straina dar nu stiu ce sa zic nu imi este frica de moarte sau atrenamente doar c a o sa imi fie prea dor de mama nu stiu poate ziceti ca sunt copil mic nu, dar am o legatura foarte buna.
Poti te rog sa-imi zice conditile pe care trebuie sa le ideplinesc?