Stresul e o cauză. Apoi ar trebui să găsești o metodă de sortare mai eficientă. Poate după un timp vei recunoaște anumite coduri ce apar mai des... Oricum, băiatul meu a lucrat la vreo două depozite asemănătoare în Danemarca și s-a descurcat. Și spunea că acolo nu te ia nimeni la întrebări dacă nu poți să faci ceva, ci mai întâi încearcă să găsească împreună cu tine unde e problema (că uneori poate fi din cauza lor) și să o rezolvați împreună. Sper că și englezii fac la fel.
In primul rand te agiti degeaba. Nu te stresa ca nu pickuiesti cat trebuie. Daca esti fata ai atea locuri de mjnca in uk. Am lucrat si eu la pick.
In fine.baga cofeina sa te activeze daca tot vrei sa faci performanta.
Colegii cum reușesc? Poate poți să "furi" de la ei meseria sau chiar să găsești pe careva dispus să te învețe.
Nu stiu sincer. Am incercat sa arunc un ochi spre ei si chiar nu par a fi foarte rapizi sau stresati cu asta. Totusi eu incerc sa fiu cat mai rapida si ajung sa ma agit tare si sa obosesc destul de repede. Poate sa fie asta cauza? ca sunt mult prea stresata? sau poate ca fiind abia la inceput, inca ma obisnuiesc greu si nu mi-am intrat bine in mana?
Stresul e o cauză. Apoi ar trebui să găsești o metodă de sortare mai eficientă. Poate după un timp vei recunoaște anumite coduri ce apar mai des... Oricum, băiatul meu a lucrat la vreo două depozite asemănătoare în Danemarca și s-a descurcat. Și spunea că acolo nu te ia nimeni la întrebări dacă nu poți să faci ceva, ci mai întâi încearcă să găsească împreună cu tine unde e problema (că uneori poate fi din cauza lor) și să o rezolvați împreună. Sper că și englezii fac la fel.