| bsbadaniel620 a întrebat:

Bună seara! Pentru admiterea la subofițeri jandarmi un criteriu este minim media 9 la
purtare pe toți cei 4 ani de liceu. Datorită faptului că am și lucrat pe timpul anului, având carte de muncă de la 16 ani, am acumulat multe absențe rezultând media 8.5 la purtare. Se poate face ceva în privința aceasta? Să dovedesc în autobiografia obligatorie că am nota scăzută pentru că am avut joburi simultan cu şcoala şi că nu am fost în bătăi etc. poate fiind acceptat chiar cu 8.5? Mulțumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Din păcate NU există excepții la prevederea legală invocată așa că o să te indrepți către o altă carieră

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu se poate, pe profesori nu îi intereseaza ce faci tu in timpul liber, trebuia sa fi la școala nu in alta parte, si de la 16 ani nu cred ca ai muncit, nu ti a păsat de școala te a durut in cot, acum numai poti recupera timpul pierdut si nici nu iti poti corecta nota la purtare. Daca erai bolnav si aveai scutire medicala se mai putea rezolva ceva, dar asa nu mai poti, iar la sub ofiteri sau jandarmi nu esti apt pentru asa ceva acolo trebuie sa fi disciplinat, tu nu esti in stare sa mergi zi de zi la școala si inventezi scuze si prostii, in armată nu poti face ce vrei tu acolo ai șefi comandanti care daca nu asculti de ei te mai și bat.