| Aspirator83 a întrebat:

Bună seara!
Sunt nedumerit cu privire la ce trebuie să fac în carieră.
Tocmai ce-am promovat Bacalaureatul și nu știu spre ce cale profesională să mă îndrept.
M-am gândit că aș putea să optez pentru poliție, respectiv frontieră.
Dar, empatia mea și nevoia de a ajuta oamenii îmi spune să merg pe Psihologie. În fond, m-am înscris deja la două facultăți de Psihologie și aștept răspunsul.
Sunt aici pentru a vă întreba pe dvs. dacă e posibil să fiu și polițist de frontieră și psihoterapeut în același timp?
Sunt foarte conștient de faptul că e un drum lung de parcurs și de o investiție mare, în detrimentul obținerii profesiei de Psihoterapeut, dar nu-mi doresc să mă plafonez, deoarece ar fi păcat să-mi irosesc potențialul.
Vă mulțumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Nu poți sa fii polițiști și sa mai ai un job! Îmi pare rău, va trebui sa te hotărăști! Eu îți sugerez sa mergi pe poliție deoarece este o profesie bună și inveti multe

| Yaesmin a răspuns:

Fără lucruri visătoare, că nu ajungi nicăieri.

| MistarGoGu a răspuns:

Viata in MAI nu este asa " ROZ " pre cum pare! Mai ales când ești ispitit sa bagi mana în butoiul cu miere *( SPAGA )! Iar dacă grupul te vede mai " domol " și aplecat spre lege ești izolat!
Sa nu mai vorbim de superiori dilimaci pusi politic cu fite în cap!

| Valentinaldoilea a răspuns:

Mai bine intereseaza-te daca ai voie ca politist sa mai faci ceva "pe langa". Din ce stiu eu, nu ai voie.

Întrebări similare