Ti-ai luat bacul? Cum? Ti l-ai luat dintr-un port si ai plecat cu el pe Dunare?
Iti iei ceva cand iti iei singura. Dintr-un sertar, de pe un raft, iti cumperi singura ceva, etc. Bacalaureatul nu ti-l iei tu. Il promovezi. Sau hai, in vorbirea curenta, il iei. Nu ti-l iei. In conditiile astea chiar ma intrebcum l-ai promovat.
Nu te-ai fi plictisit daca ai fi pus mana pe carte. Sa inveti. Si acum, ai fi stiut ce sa faci cu viata ta.
Chiar nu a fost nevoie să fii atât de grosolan/ă. Am pus doar o întrebări și nu te-am poftit personal să răspunzi. Îmi trebuie răspunsuri folositoare, n-am jignit pe nimeni cu nimic și nici grosolană nu am fost. Mă Cunoști personal? De unde știi tu că nu am pus mâna pe carte?! Cum ai putea știi ca nu mă stresez de atâta timp pentru viitorul meu? Vreau să fac ce-i mai bun în viața mea, și nu doar beneficiar pentru mine, ci și pentru ceilalți. Tipic roman crescut într-un mediu tâmpit… pentru tine e ceva rău ca unuia să nu-i placă un anumit lucru, daca n-ai experiment nimic e clar că e imposibil să înțelegi. Mai bine taci și nu judeca, om incapabil.
"De unde știi tu că nu am pus mâna pe carte?!"
Din felul in care scrii!
Daca te stresai pentru viitorul tau, te straduiai sa inveti ceva.
Pentru mine e ceva rau ca unuia sa nu-i placa cartea. Pentru ca vine si-mi da cu diploma peste nas, pretinzand acelasi salar cu mine care fac munca mai buna. Sau mai rau, eu muncesc si el flutura diploma. De aia cresti tu si cresc si altii intr-un mediu tampit. Din lipsa educatiei de orice fel.
Daca asa te vei ratoi pe viitor la oricine, nu vei reusi in viata. Oricat te-ai stresa. Mai bine invata din sfaturi.
Poti incerca sa dai la facultate de alimentatie si turism, tin sa metionez ca este domeniul ingineresc deci necesita destul de multa matematica - chimie - fizica - mecanica.
talexandru11 întreabă: