Buna. Ma bucur ca esti mai bine. Uite, nu stiu foarte multe despre programare, chiar daca in departamentul meu avem si 2 programatori de care raspund, dar pot sa iti spun ca orice limbaj nou de programare poate fi o oportunitate in plus, fie ca vorbim de MySQL, C Sharp etc etc. Ia-o ca pe un challenge: studieaza 1 ora pe zi, cand vii de la birou. Vei vedea cum, paradoxal, nici nu vei mai fi fara vlaga si cum iti va reveni cheful de viata. Trage tare si vei reusi. La urma urmei, esti deja pe drumul cel bun. A da, si nu te mai compara cu altii, e o greseala fatala. Incearca pur si simplu sa fii mai bun ca ieri. In fiecare zi.
Pai ia partea buna...
Ai un loc de munca? Ai!
Lucrezi in domeniul in care ai studiat? Da!
Pai, ei bine, mare parte din stundenti ajung sa munceasca in cu totul alte domenii decat cele la care au studiat. Deci din nou ar trebui sa fii recunoscator.
Acum ca Romania nu este foarte evoluata in privinta it-ului, asta este, trebuie sa te multumesti cu postul actual pentru moment si sa cauti mereu ceva mai bun.
Imi pare rau sa citesc despre problemele tale. uite o carte care pe mine m-a ajutat foarte mult: Secretele succesului - Dale Carnegie. Iti mai recomand una dar pe aceasta trebuie sa o studiezi: Psihologia persuasiunii - Kevin Hogan. Și ca un remediu pentru "fosta" ta depresie: Motive pentru a zambi - Zig Ziglar. Spor la citit!
În primul rând, să știi că deși pare un clișeu, „după noapte vine zi" e o chestie pe bune. Mulți absolvenți de facultate au job-uri cu mult sub nivelul pregătirii lor, dar uneori vine și șansa ta, aceea de a „crește" în carieră sau de a fi apreciat și plătit ca atare. Unii au norocul ăsta la 20 de ani, alții la 35. Important este să arăți că te descurci, că ești rezistent. Patronii văd asta, iar unii chiar apreciază acest lucru. Dacă tu te manifești și la locul de muncă așa cum te manifești aici - deprimat etc - atunci să știi că nici angajatorii nu te vor vedea ca pe un salariat puternic, rezistent, care le poate aduce un plus și care să merite recompensat pentru asta. Pe de altă parte, dacă un job ajunge să te deprime, atunci e bine să-l schimbi cât de repede poți. Chiar dacă trebuie să te muți în alt oraș. Nu e o tragedie plecarea în altă parte a țării, să știi. Important e să ajungi să faci ceva care să-ți placă, să fii apreciat pentru asta și să fii plătit decent. Cât despre depresii, ai nevoie de prieteni, nu de stat în casă sau de privit cerul gri. Și cerul gri e frumos dacă știi să-i vezi frumusețea.
Buna, iti recomand sa vizitezi site-ul nostru, exista posibilitatea sa gasesti o oportunitate, www.LocalJobs.ro