| ionutk92 a întrebat:

Buna seara tuturor,
Nici nu stiu cat de prost poate sa sune intrebarea asta, dar simt nevoie sa primesc niste sfaturi.
Am 23 de ani, si am incercat multe lucruri in viata, am schimbat locuri de munca ..etc,
Ideea este, ca nici acum inca nu stiu ce drum sa aleg in viata.
Imi doresc sa imi fac o casa in care sa stau cu tatal meu, dar pentru a face asta, trebuie sa plec din tara sa muncesc cu el.
Din pacat eu de mic copil, mi-a placut sa lucrez in lumea MEDIA, si lucrez si in moment la un studio in Bucuresti, dar nu castig bani indeajuns pentru a face ce mi-am propus.
Ce ati face in locul meu? Ce hotarare ati lua.
Tin sa precizez, ca lucrez ca webdesigner in Bucuresti, dar pe bani putini, si mi-ar placea sa lucrez in domeniul meu..Doar ca pentru a face casa si a imi ajuta familia, v-a trebui sa renunt.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
cred ca daca iti dai un pic interesul iti poti gasi un loc de munca la fel ca in Romania, totul depinde de ambitia ta.
O zi buna.

| DOGinthecartie a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa renunti la ceva anume. Incerca sa vorbesti cu familia ta sa va faceti un plan. Poate in strainatate gasesti un post cu specializarea ta. Incerca sa te interesezi in chestia asta.

| befreeee a răspuns:

Du-te in strainatate! Si ca webdesigner nu se castiga bine? Totusi, domeniul IT e cel mai bine platit. Cauta si tu diferite oportunitati. Sincer sa fiu, eu daca as fi in locul tau as pleaca fara sa ma uit si mai ales daca stii engleza, nu vad ce te opreste.

| ionutk92 explică (pentru befreeee):

Stiu engleza foarte bine.
Ma gandesc sa ma duc pana la urma in Anglia, dupa care muncesc pe unde apuc, si voi incerca sa imi gasesc si in domeniul meu.
Va multumesc amandurora pentru comentarii.
Va pup :*

| befreeee a răspuns (pentru ionutk92):

Mult succes. sper sa ajungi departe si sa iti implinesti visurile! ai grija de tinewinking