Daca asta iti doresti atunci asta ar trebui sa faci, nu conteaza ce cred ceilalti. Nu e nimic gresit in asta, fiecare cu pasiunea lui.
Nu e nimic rau in asta. Si apropo ai 16 ani, deci poti munci. Du-te si angajeaza-te ca sa prinzi niste experienta, vezi ce domenii sau job-uri iti surad. Fiind inca in liceu, poti lucra doar part-time dar macar o sa faci banutii tai. Ce mai astepti?
E ok sa gândești așa, dar banii nu-s totul în lumea asta. Nu pune prea mult preț pe ei, mai fă și câte o "escapadă".
Bucura-te de copilarie, ca o viata intreaga o sa tot fii pe banii tai si picioarele tale, o sa ai grija facturilor, mancarii, grijile fata de familie etc, peste ani de zile o sa realizezi ca viata de adult nu e deloc usoara
Traiesteti copilaria si lasa banii sunt lucruri mai importante decat banii pe lumea asta du-te la film la teatru la fotbal iesi cu prietenii lasa munca ca o sa muncesti pana la 65 ani de o sa te saturi si vei mai dori sa fii copil
Salut Ionut.
Urmeaza dreptul in primul rand, fa-te avocat.
Am avut acelasi drum si gand ca tine, am facut videochat apoi avocat.
Sau mai bine, doar fa-te avocat, mai sunt 2 ani de liceu
Am avut o copilarie perfecta, insa pana pe la 10-11 ani, dupa am inceput sa ma gandesc la venituri, la cum sa am bani, la cum sa am un profit, etc.
Este o gandire foarte buna si clar este un pas important pentru un viitor frumos, incearca totusi sa imbini bucuriile varstei cu "goana dupa bani" si o sa prosperi foarte frumos in viata. Pune totul intr-o balanta!
MMMMM125 întreabă: