| Sara2 a întrebat:

spuneti-mi si mie locuri de munca unde angajeaza sigur in cta. de 1 luna ma duc zilnic la cate 2-3 interviuri pe zi si mi se spune "da o sa te sunam noi" m-am saturatt, trebuie sa muncesc cat mai urgent am prb mele, si nu gasesc, ce sa fac? ajutati-ma, sunt disperata, multumesc

5 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Pestii te angajaza imediat!

| gabrielgypps a răspuns:

Buna din nou, de 24 de ore astept sa mai postezi ceva.
doamne ce ma mai distreaza intrebarile tale, si-mi esti chiar simpatica.
in fine, hai sa fiu serios ca vad ca ai o problema serioasa, scumpo.
"locuri de munca unde angajeaza sigur" pai sa stii de la mine ca cei ce angajeaza sigur si angajeaza non stop sunt numai in locurile in care ar trebui sa te feresti, deoarece acolo sunt probleme, fie cu banii, fie cu orarul sau tratamentul asa ca lumea nu face multi purici pe acolo.
eu am o vorba, editie proprie: feteste-te de persoanele prea amabile si de locurile de munca in care te-ar angaja chiar din momentul interviului daca ai avea haine de schimb, ceva este putred la mijloc!
si crede-ma ca sunt muscat de toti serpi.
sunt sigur ca o sumedenie de interlopi constanteni ar fi gata sa-ti ofere o slujba chiar din seara asta, insa din ospatarita, e posibil sa ajungi la bara de striptease, si din camerista la pensiune ai ajunge fata inclusa in pretul camerei.
din cate am vazut citind aproape toate mesajele tale, esti o fata destul de timida si neinteleasa, nu o vipera versata care stie sa faca barbatii din vorbe sau din fapte ca sa iasa tot timpul in castig.

intrebarea pe care trebuie sa ne-o pui si sa ti-o pui este ce gresesti la interviuri, si cum te-ai putea remedia pentru a trece cu brio si a primii slujba. spune-ne ce stii sa faci? ce scoala ai? in ce domenii ai cautat de lucru? si cum au mers interviurile ca sa vedem de ce ti se tot spune ca te suna si pace.

| gHelena a răspuns:

Foarte multi tineri se afla in situatia ta. In primul rand, ai mare grija la tinuta pe care o adopti atunci cand te prezinti la un interviu. In al doilea rand, make-up-ul are un rol foarte important. Este recomandat un look natural pe care il poti obtine foarte usor: putin creion, rimel, un blush discret si un balsam pentru buze. Ai mare grija si la unghii, trebuie sa fie impecabile. De asemenea, incearca sa folosesti un parfum cat mai discret sau daca esti adepta nuantelor tari, pulverizeaza o singura data. Pe langa acestea piesa de rezistenta este CV-ul si modul incare l-ai redactat. Fii foarte atenta la modul in care l-ai scris: sa nu contina greseli de gramatica, sa fie bine structurat si sa puncteze aspectele relevante pentru cariera ta. In ceea ce priveste intrebarile adresate de angajator, fii concisa, organizeaza-ti coerent discursul si incearca sa nu te poticnesti. Nu iti pierde speranta. Un gand bun, Elena.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te ascultam, asa cum zice gabriel, daca vrei ajutor sa stim unde gresesti, povesteste cum au decurs ultimele 3 interviuri si la fel de profil de firme (fara sa dai neaparat numele, asta ramane la alegerea ta)
ce studii ai? ce specialitate? ce experienta? ce stagii ai facut in practica? ce hobby-uri ai?
ai CV?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ce meserie ai?
Daca e sa judec dupa avatarul tau din momentul asta inteleg ca faci prostitutie. Daca nu te mai suna inseamna ca nu esti buna nici macar de asta...hm...incearca femeie de serviciu, adica sa speli pe jos etc.