| Andreea201012 a întrebat:

Buna spuneti-mi si mie statusuri de voi create dar fara cu dnd si frumoase cine imi zice luati toti funditalove struck

5 răspunsuri:
| NoChanceForUs a răspuns:

Toată lumea ia fundă? Băăă mai du-te.
Ia vezi tanti că nu merge decât o fundă/întrebare.Nu ne păcăli cu visuri deșarte.

| carmen111 a răspuns:

Si n-are rost sa plangi spunandu-mi ca iti pasa, e tarziu acum asa ca lasa.
de fiecare data cand te gandesti la mine, sa stii ca eu am cam uitat de tineee.
Nu o compara cu mine. Ea nu a avut grija de tine
Incerc sa zambesc fals, sa para ca-s bine, habar n-ai cat de dor imi e de tine.
Ce n-ai da sa il gasesti acolo unde e. Sa te uiti in ochii lui si sa-l intrebi "de ce"?
Si o sa te las sa iti vezi de drumul tau, Atunci cand o sa te uit sigur o sa iti para rau.
E exact cum trebuie să fie, aşa cum îi convine! Are stilul ei de`a amăgii, numai dintr`o privire.
Sunt prea cuminte, învaţă-mă să fiu rea! Să mă ai doar tu, să fiu doar a ta.

| ღFrUmUsIkღ a răspuns:

Fite gesturi si tupeu asta e talentu meu
am cea mai dulce gurita cu parfum de garofita talent mare si finete catalog de frumusete am gurita parfumata dulce ca o ciocolata africana te iubesc in stil cabana
Nu ma iubii sunt doar o parere chiar n-am timp la revedere
ti-s-a aratat in vis o zana din paradis o zana cu chipul meu si-a ramas in gandul tau eu ti-am rapit sufletu ochi tai si zambetu
pe o banca cristalina un catel micut plangea si canta la mandolina te iubesc nu ma uita. funda?

| getuka12 a răspuns:

1.buna daca vrei sa dai papucii la un baiat e ok asta...1. Team placut da tu mai facut sa te uit,am incercat sa fiu tandru,dulce dar tot ce-am facut a fost in zadar pentru tine m-as fi batut cu apa, soarele, vantul si norii numai tu sa imi dai un zambet si sa admiti ca tot ce-am facut a fost de bon augur sa stii ca nu iti port pica mai am niste mesaje de dragoste 2. ,,Iubita mea'' te vad,te simt, te miros, te aud dar un lucru nu pot sa te iubesc imi dai voie?:X 3.Deas fi un zeu frumos si gales as da porunca ca tu sa-mi stapana inimii melevrei? 4.Noaptea eu nu pot sa dorm ca sa compun mesaje de amor, ideei imi vin la 3 sau 4 corasonu nu ma iarta, noapteai lunga, ideei sunt multe eu la tine ma gandesc vreau sa-ti spun 2 cuvitente TE IUBESK sper ca ti-au placut si asa-i la 3, 4 le-am compus fundita?tongue:-x

| pysynelw a răspuns:

Nimeni nu e acolo sa te inteleaga,nimeni nu e acolo sa stie cum te simti .Ziua a fost intunecata,scrii Ajutor cu sangele tau chiar daca de fiecare data doare crezi ca viata ta nu are nik un sens si umbra ta apasa greu cauti curcubeul .sta mort in fata ta

Întrebări recente