| blablablab a întrebat:

Buna, spuneti-mi si mie va rog *motive pentru a-ti schimba tura la munca*, exemplu.....eu si partenerul meu impartim aceeasi masina (si trebuie sa iau autobuzul, ala intarzie, iarna e frig si tot asa), exclus copii ca n-am si nu pot minti, clar...chestii de genul, vreau sa-mi schimb tura si nu prea imi vin idei waiting

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| NunuNini a răspuns:

Motivezi conducerii exact acest lucru: Folosirea unei singure masini. Veniti impreuna, plecati impreuna.
Ma tem ca ceilalti au inteles exact invers. Sau eu?

| blablablab explică (pentru NunuNini):

Ai inteles bine tu, multumesc. big grin

| isemilia a răspuns:

Ca ai probleme financiare si ca te-ai angajat part-time in alta parte e cea mai buna varianta. Eventual poti spune si adevarul, ca nu ai posibilitatea de a ajunge si ca ar fi mai convenabil sa iti schimbi tura, ca sa nu risti sa intarzii etc.

| Hope1992 a răspuns:

Daca chiar iti doresti asta,desi o sa ajungi mai mult colega de apartament cu iubitul tau, poti sa invoci un motiv ca trebuie sa ai grija de o ruda, ca s-a imbolnavit, desi nu e prea frumos sa minti. Ceva mai putin grav ar fi sa spui ca ai probleme financiare si ti-ai mai luat un job. Nu suntem noi romani, nu putem sa ne punem mintea la contributie sa gasim o scuza buna? Frumos ar fi sa nu spunem lucruri grave cum ti-am zis eu prima data, dar tu stii peste ce praguri ale minciunii vrei sa treciwinking.

| margota a răspuns:

Programare la doctor, stomatolog, etc