| Roxana19928 a întrebat:

Stie cineva daca in cadrul universitatii Titu Maiorescu este si specializare de Asistent Medical Generalist?
Vreau sa ma duc acolo pentru ca nu am reusit sa intru la UMFCD si trebuie sa astept sa vad daca se da sesiune de toamna la Titu Maiorescu pentru asistenta generala, ma poate lamuri cineva?

Răspuns Câştigător
| Sonia822 a răspuns:

Da. E mai mult o postliceala care functioneaza in cadrul Facultatii de Medicina Carol Davila. Pentru a deveni asistenta, nu e nevoie de facultate. Nu exista facultatea de asistente medicale, dar chiar daca functioneaza ca o postliceala, valoarea diplomei e net superioara oricarei facultati particulare, si intrece in valoare chiar si alte facultati de stat precum ASE. Te scoate cu o meserie, te poti angaja oriunde: strainatate, spitale de stat si private, clinici, cabinete medicale, etc. Sigur gasesti job cu ea, numai in Bucuresti sunt 4000 cabinete stomatologice. E si un site creat special, pe care apar joburi doar pentru medici si asistente. Cu diploma aia nu bajbai precum un economist, care bate la diverse usi, cautand pentru cineva care sa-l angajeze. Succes!

7 răspunsuri:
| Sonia822 a răspuns:

E particulara, stai un an acasa ca sa-ti fie recunoscute studiile. Poate o sa vrei sa pleci afara, si cu un titu maiorescu s-ar putea sa ai probleme.

| Roxana19928 explică (pentru Sonia822):

De ce sa am probleme?

| Sonia822 a răspuns (pentru Roxana19928):

Pentru ca e particulara. Ai platit, te-au trecut din obligatie, pentru ca ai platit. Diploma nu arata valoarea reala a studiilor lor. Majoritatea habar n-au. Nu vrei sa faci parte dintr-un astfel de colectiv. Mergi undeva unde e elita. Altfel, o sa simti mereu ca ai avut un handicap. Mergi sa te angajezi, arati diploma, si reactia o sa fie: HE...Hehehehehehe..eee..preferam angajati care au diploma aia pe bune. Aia recunoscuta prin studii de specialitate, nu aia obtinuta cu bani. `` Poti sa treci din cand in cand, asa cum fac cei de acolo, ca tot o obtii, intelegi?

Eu ma gandeam sa ma duc la Facultatea de Moase si Asistenta Medicala din cadrul Carol Davila, presupun ca e mult mai bune acolo

Da, am o cunostiinta care a facut FMAM si a iesit cu studii superioare sau ceva de genul, cred ca e bine acolo, multumesc mult pentru raspunsuri

| Sonia822 a răspuns (pentru Roxana19928):

Da. E mai mult o postliceala care functioneaza in cadrul Facultatii de Medicina Carol Davila. Pentru a deveni asistenta, nu e nevoie de facultate. Nu exista facultatea de asistente medicale, dar chiar daca functioneaza ca o postliceala, valoarea diplomei e net superioara oricarei facultati particulare, si intrece in valoare chiar si alte facultati de stat precum ASE. Te scoate cu o meserie, te poti angaja oriunde: strainatate, spitale de stat si private, clinici, cabinete medicale, etc. Sigur gasesti job cu ea, numai in Bucuresti sunt 4000 cabinete stomatologice. E si un site creat special, pe care apar joburi doar pentru medici si asistente. Cu diploma aia nu bajbai precum un economist, care bate la diverse usi, cautand pentru cineva care sa-l angajeze. Succes!