Da. E mai mult o postliceala care functioneaza in cadrul Facultatii de Medicina Carol Davila. Pentru a deveni asistenta, nu e nevoie de facultate. Nu exista facultatea de asistente medicale, dar chiar daca functioneaza ca o postliceala, valoarea diplomei e net superioara oricarei facultati particulare, si intrece in valoare chiar si alte facultati de stat precum ASE. Te scoate cu o meserie, te poti angaja oriunde: strainatate, spitale de stat si private, clinici, cabinete medicale, etc. Sigur gasesti job cu ea, numai in Bucuresti sunt 4000 cabinete stomatologice. E si un site creat special, pe care apar joburi doar pentru medici si asistente. Cu diploma aia nu bajbai precum un economist, care bate la diverse usi, cautand pentru cineva care sa-l angajeze. Succes!
E particulara, stai un an acasa ca sa-ti fie recunoscute studiile. Poate o sa vrei sa pleci afara, si cu un titu maiorescu s-ar putea sa ai probleme.
De ce sa am probleme?
Pentru ca e particulara. Ai platit, te-au trecut din obligatie, pentru ca ai platit. Diploma nu arata valoarea reala a studiilor lor. Majoritatea habar n-au. Nu vrei sa faci parte dintr-un astfel de colectiv. Mergi undeva unde e elita. Altfel, o sa simti mereu ca ai avut un handicap. Mergi sa te angajezi, arati diploma, si reactia o sa fie: HE...Hehehehehehe..eee..preferam angajati care au diploma aia pe bune. Aia recunoscuta prin studii de specialitate, nu aia obtinuta cu bani. `` Poti sa treci din cand in cand, asa cum fac cei de acolo, ca tot o obtii, intelegi?
Eu ma gandeam sa ma duc la Facultatea de Moase si Asistenta Medicala din cadrul Carol Davila, presupun ca e mult mai bune acolo
Da, am o cunostiinta care a facut FMAM si a iesit cu studii superioare sau ceva de genul, cred ca e bine acolo, multumesc mult pentru raspunsuri
Da. E mai mult o postliceala care functioneaza in cadrul Facultatii de Medicina Carol Davila. Pentru a deveni asistenta, nu e nevoie de facultate. Nu exista facultatea de asistente medicale, dar chiar daca functioneaza ca o postliceala, valoarea diplomei e net superioara oricarei facultati particulare, si intrece in valoare chiar si alte facultati de stat precum ASE. Te scoate cu o meserie, te poti angaja oriunde: strainatate, spitale de stat si private, clinici, cabinete medicale, etc. Sigur gasesti job cu ea, numai in Bucuresti sunt 4000 cabinete stomatologice. E si un site creat special, pe care apar joburi doar pentru medici si asistente. Cu diploma aia nu bajbai precum un economist, care bate la diverse usi, cautand pentru cineva care sa-l angajeze. Succes!
Anonim240 întreabă: