anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva daca la facultatea de drept sunt necesare limbile straine(engleza, franceza)? Sau pentru a deveni notar este necesara engleza?

5 răspunsuri:
| MikyMi a răspuns:

Da.cu siguranta iti trebuie o limba straina.probabil o alegi u, engleza, franceza sau germana. te sfatuiesc sa alegi engleza. e cea mai folosita

| antonia09 a răspuns:

Buna,
Eu termina anul acesta facultatea de drept si la mine la universitate Romano-Americana s-a facut limba engleza. Dupa terminare imi vor da un atestat cum ca sunt vorbitoare de limba engleza in termeni juridici. Fara acest atestat nu se poate intra in Licenta.
Acum depinde insa de fiecare Rector si de Universitati. De regula se va face cate o limba de circulatie internationala.

| Bacemi a răspuns:

Da. Pentru facultatea de drept ai nevoie de cel putin o limba de circulatie internationala ( de obicei engleza sau franceza ).

| Adolescentul a răspuns:

Buna, of of of in mod normal si in viata de zi cu zi ai nevoie sa cunosti 1 2 3 limbii straine sa stii sa le vorbesti happy te vor ajuta mult de tot.Chiar daca faci fac de drept, de management, de geografie, chimie, medicina etchappy Pune mana pe ele si invatrat limbiile straine nu mai sta tongue Bafta te sarut :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da eu ma bazez pe franceza