| Catalyna306 a întrebat:

Sune eleva in clasa a 12-a si sunt foarte indecisa la ce facultate voi urma.Ma gandeam ceva de ingineria produselor alimetare, politehnica, aviatura, medicina sau medicina dentara.As dori foarte mult sa stiu daca medicina este chiar asa de imposibila, supraomeneasca.Este chiar atat de dificila?

Răspuns Câştigător
| structural a răspuns:

Daca toti vad ca isi lauda facultatea care o urmeaza sau au urmat-o atunci eu te indrum spre politehnica ce sa zic eu am facut constructiile si nu imi pare rau, daca iti vei alege sectia cfdp-cai ferate drumuri si poduri de prin anul 3-4 de facultatea vor veni oferte de angajare iar salariul este chiar frumos pentru Romania in comparatie cu un profesor care vie primul an sa predea sau un doctor, acum este la decizia ta sa faci ce iti place mai multwinking

| Catalyna306 explică (pentru structural):

Iti multumesc pentru raspunsul sincer.si asa este, fiecare isi lauda facultatea pe care a urmato.intr-adevar,nu conteaza ce iti alegi daca iti place ceea ce faci si o faci cu drag.

7 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Daca vrei sa urmezi stomatologia, atunci apuca-te din timp de invatat(chiar daca materia de admitere la dentara e mai putina decat cea de la generala-in special chimia-ai nevoie de timp ca sa-ti fixezi cunostintele)

Materia nu e exagerat de grea dar e multa si importanta.Pt admitere la medicina generala sunt 3 manuale de invatat si trebuie sa le stii destul de bine ca sa intrii la buget iar mai tarziu in facultate va trebui sa te tii de invatat tot anul si nu doar in sesiune.Din cate am vazut tu vrei o meserie cautat dar pentru care sa nu inveti mult... sfatul meu este sa te gandesti bine pentru ca la orice facultate serioasa vei avea de invatat(si la poli se invata si chiar daca se intra usor, se termina foarte greu, deci nu numai medicina e grea).

| Catalyna306 explică (pentru AdelinaC):

Nu am zis ca vreau o facultate la care sa invat putin.atunci ce viitor mai ai daca nu studiezi ceea ce este la facultate? te faci mecanic si nu sti ce unelte exista.Normal ca la absolut orice facultate este de invatat mult, asta numai daca vrei sa iti contruiesti o cariera de succes.Iar la stomatologie se intra cu biologia si fizica.Fizica deja am ales-o sa o dau la bac. Jumatate din materie o stiu la perfectie.Stiu ca este de invatat mult, dar daca ar fi usor, toata lumea ar ajunge departe.Chimia o am fixata, o stiu in mare parte.(dar nu la perfectie).iti multumesc pentru raspuns.:*

| wintage a răspuns:

Trebuia sa specifici ce profil urmezi in momentul acesta.
Medicina este destul de grea, nici supraomeneasca. De durat, dureaza mult dar poti castiga bine cu asta ( mai ales in stomatologie )...

| Catalyna306 explică (pentru wintage):

Cred ca pana la urma ma axez pe stomatologie.Am inteles ca in alte tari cei care fac stomatologia se axeaza numai pe catva dinti sau o parte din gura.Romanul este foarte cautat deoarece a invatat in facultate sa lucreze pe absolut toata dantura.

| mona a răspuns:

Urmezi ce facultate vrei tu si care crezi ca i mai potrivita pentru tine, eu as da la medicina

| Catalyna306 explică (pentru mona):

Asta nici nu intra in discutie.Normal ca voi alege ce cred eu ca este mai bine.dar nu as vrea sa ma duc la medicina si dupa sa o abandonez din cauza ca este ff f f f mult de invatat. Vreau sa incep o facultate buna si sa o duc pana la capat.Iar dintre medicina dentara si medicina as alege medicina dentara.Este mult mai cautata, parerea mea...